Rohkema info nägemiseks:

PROVIDEU ASSEMBLY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2688; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PROVIDEU ASSEMBLY OÜ kohta arvamuslugu!"

PROVIDEU ASSEMBLY OÜ hetkeolukord

Juba 2688 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ProvideU Assembly OÜ tegevusala on elektronkomponentide tootmine. Ettevõte kuulub Novedo

Holding AB konsolideerimisgruppi.

2022. aastal oli ettevõtte peamiseks tegevuseks materjalide ja komponentide ost, elektroonika-, mehaanika-, pneumaatikatoodete valmistamine, töötlemine, monteerimine ja testimine ostetud materjalist ja komponentidest.

ProvideU Assembly OÜ müügikäive sõltub klientidest, kes tellivad meilt valmistooteid. Äritegevus ei ole hooajaline, vaid tellimusi täidetakse aastaringselt ja põhineb kliendi esitatud prognoosidel ja raamorderitel, mida uuendatakse kord kvartalis ja vajadusel ka reaalajas. Ettevõtte juhtkond on tegutsenud selle nimel, et vähendada ebasoodsaid mõjusid ettevõtte finantstegevusele. Kõik tasumata pikaajalised võlakohustised on noteeritud eurodes.

2022. aastal alustasime uusi projekte ning valmistasime prototüüpe olemasolevatele ja uutele klientidele, kelle põhiülesandeks oli nii uuema kui ka vanema põlvkonna tehnoloogiate arendus.

2022. aastal optimeerisime lao korraldust ja ostsime juurde elektronkomponentidele mõeldud ladustamistorne.

2022. aastal jätkasime tööd olemasoleva kliendibaasiga, kelle jaoks arendasime suures osas elektrontrükkplaatide valmistamist – elektronkomponentide ladustamine SMT masinas ja AOI kontroll, käsi-ja lainejootmine masinas, testimine, ning valmis PCB-de UV-lakiga lakkimine, samamoodi mehaanika-, pneumaatikatoodete valmistamine, töötlemine, monteerimine ja testimine ostetud materjalist ja komponentidest. 2022. aastal jätkasime ise freesimis- ja muude CNC-töödega, mida varem tellisime alltöövõtuna teistelt tarnijatelt.

Ettevõtte tehases tekib tootmis- ja olmejäätmeid. Tootmisprotsessides tekivad metallijäätmed (näiteks teras ja vask), plastjäätmed, ohtlikud jäätmed ja pakkematerjalide jäätmed (kile, kartong, papp). Olmejäätmed tekivad ka tootmisväliste tegevustega. Osa pakkematerjale taaskasutatakse nii majasiseselt kui ka toodete väljastamisel klientidele. Osade tarnijatega kasutatakse ringlevat taarat.

Jäätmete sorteerimise ohjeks on markeeritud prügikonteinerid ja -kastid. Alates 2022. aastast alustasime tarnitud komponentide koguste, mahtude ja kasutatava transpordi süsinikdioksiidi heitkoguste hindamise analüüsidega. Ettevõttel on jäätmekäitluseks lepingulised ja usaldusväärsed partnerid, kes väljastavad jäätmete statistika kohta infot. Esitatud andmete põhjal me teeme otsuseid, et vähendada olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid riske.

ProvideU Assembly OÜ täidab ISO9001:2015; ISO14001:2015; ISO18001:2007, plahvatusohtliku atmosfääri elektriseadmetele CSA, samuti FM Approvals ja NEMKO sertifikaatide nõudeid.

2022. aastal ProvideU Assembly OÜ töötajate arv oli keskmiselt 51 töötajat.

2023. aastal on plaanis jätkata olemasoleval tegevusalal ning täita tellimusi olemasolevate projektide osas. Samas jätkame ka otsinguid uute klientide vallas. Põhirõhk tootmises on suunatud kvaliteedi kontrollile ja tarnete kindlustamisele tellija poolt soovitud kuupäevaks. Seistes silmitsi

Ukraina sõjast tingitud ebastabiilsusega ja energiahindadega, on väljakutseks kohaneda uue reaalsusega, et säilitada majandusaktiivsus kriisi ajal ja pärast seda. Üks kohanemisvorme on olemasoleva ärimudeli ümber kujundamine ning oma klientidele teenuste osutamisel paindlikkuse suurendamine.

Peamised finantssuhtarvud: 2 022 2 021

Ärikasumi marginaal 10% 12%

Lühiajalise võlgnevuse 2,26 2,15 kattekordaja

Võlakordaja 0,41 0,42

Varade rentaablus (ROA) 17% 26%

Omakapitali rentaablus (ROE) 28% 44%

Finantssuhtarvude arvestamise metoodika:

PROVIDEU ASSEMBLY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.