Rohkema info nägemiseks:

AVRAME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme energiatõhusate ja kvaliteetsete A-tüüpi majade tootmise ja pakkumisega, mis võimaldavad klientidel luua personaalseid, paindlikke ja keskkonnasõbralikke eluruumilahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tahad ehitada oma unistuste kodu, mis peegeldab Sinu stiili ja vajadusi? AVRAME OÜ on siin, et muuta Sinu unistused tegelikkuseks. Oleme pühendunud pakkuma parimat võimalikku klienditeenindust, sest usume, et suhtlus on tugeva ja kestva suhte alus. Julgustame Sind meiega ühendust võtma igasuguste küsimuste korral.

AVRAME toodab energiatõhusaid ja vastupidavaid A-tüüpi majade ehituskomplekte, mida saab kohapeal kokku panna. Meie südames peitub soov anda inimestele võimalus ehitada oma kvaliteetne kodu, olgu see siis linnakärast ümbritsetud või looduse rüpes peidetud. Lisaks traditsioonilisele A-tüüpi disainile oleme lisanud modernse puudutuse, pakkudes erinevaid mudeleid, mis sobivad erinevate vajaduste, elustiilide ja eelarvetega.

AVRAME majad on avarad ja samas taskukohased tänu oma unikaalsele disainile. Need vajavad minimaalselt hooldust ja on madala energiatarbega, mis tähendab, et Sinu AVRAME maja ei sunni Sind kandma kõrgeid kommunaalkulusid. Need majad ei koorma keskkonda ega ka Sinu rahakotti.

AVRAME A-tüüpi majadel on järsk metallist katus, millele kehtib 50-aastane garantii. Katus on ideaalne päikesepaneelide paigaldamiseks, muutes Sinu kodu veelgi energiatõhusamaks. Lisaks puuduvad sisemised kandvad seinad, mis võimaldavad Sul kujundada tubade paigutust täpselt nii, nagu soovid.

Meil on 12 erinevat A-tüüpi majakomplekti, mis on jaotatud kolme seeriasse: TRIO, DUO, SOLO+. Lisaks pakume Classic seeriat, kui soovid midagi traditsioonilisemat. Meil on ka DIY Tinyhouse komplekt, mis võimaldab Sul ehitada oma väike maja eelarves püsides.

AVRAME teab, et majade ehitamine nullist võib olla keeruline, seetõttu oleme välja töötanud mitmeid juhendeid, mis aitavad Sul planeerimisel ja eelarve koostamisel mitte midagi olulist unustada. Meie eesmärk on teha Sinu koduehituse kogemus võimalikult sujuvaks ja stressivabaks. Kas soovid oma kodus tunda AVRAME õhkkonda, kuid ei plaani kohe maja ehitada? Meil on lai valik ainulaadseid kaunistusi ja tarvikuid, mis toovad Sinu koju AVRAME atmosfääri.

Oleme siin, et aidata Sul ehitada oma unistuste kodu, olgu see siis linnas või looduse keskel. Võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse Sinu vajadustele. AVRAME majad on rohkem kui lihtsalt majad – need on kodud, kus elavad unistused ja loovus!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

AVRAME OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika M.

Avrame aitas meil luua unistuste kodu! Suurepärased disainilahendused ja klienditeenindus.

- Mari-Liis L.

Olen äärmiselt rahul meie A-tüüpi majaga. Avrame'i meeskond oli alati abivalmis ja professionaalne.

- Toomas P.

Meil on Avrame'i maja juba mitu aastat ja see näeb välja nagu uus. Suurepärane kvaliteet ja vastupidavus.

AVRAME OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Avrame müügitulu oli 2022. aastal 2 009 735 eurot ( 2021.aastal 1 809 279 eurot). 2022 aastal jätkati digitaalsete toodete müügiga ja e-kaubandusega. Suurim rahavoog tuli siiski majakomplektide müügist. 2022.aastal töötas ettevõttes 7 töötajat. 2023. aasta plaanid: suurendada majakomplektide, digitaalsete toodete ja läbi e-poe müüdavate kaupade käivet ning geograafilist haaret. Juhatuse hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev ja arenev.

Dropdown

kõik artiklid

AVRAME Classic - Mis selle eriliseks teeb?

Kas olete alati ihaldanud traditsioonilist kodu, mis kiirgab elegantsi ja ajatust, kuid samas ei soovi loobuda kaasaegsetest mugavustest ja energiatõhususest? T
ssb.ee
Kas olete alati ihaldanud traditsioonilist kodu, mis kiirgab elegantsi ja ajatust, kuid samas ei soovi loobuda kaasaegsetest mugavustest ja energiatõhususest? Tutvustame teile AVRAME Classic seeriat, kus ajaloolise A-tüüpi majade ilu põimub nutikate disainilahenduste ja tänapäevaste funktsioonidega. See seeria viib teid ajatusse reisile traditsioonilise arhitektuuri maailma, pakkudes samas kaasaegset luksust ja mugavust. AVRAME Classic seeria on loodud austusega traditsioonilise A-tüübi vastu, viies selle ajatu disaini kaasaegsele tasandile. Need majad on rohkem kui lihtsalt eluruumid; need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.