Rohkema info nägemiseks:

GRECO BALTIC HOLDING AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1678; jälgijaid - 24. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GRECO BALTIC HOLDING kohta arvamuslugu!"

GRECO BALTIC HOLDING AS hetkeolukord

Juba 1678 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

KONSOLIDEERIMISGRUPP

GrECo Baltic Holding AS konsolideerimisgruppi kuuluvad järgmised ettevõtted: • emaettevõte GrECo Baltic Holding AS; • tütarettevõte IIZI Kindlustusmaakler AS osalusega 100% ja asukohaga Eesti; (üheskoos nimetatud GrECo grupp).

GrECo grupp on juhtiv kindlustusmaakleri- ja riskijuhtimise teenuseid osutav ettevõte Eestis ja Lätis.

GrECo Baltic Holding AS põhiaktsionäriks on alates 2018.a. juulist rahvusvaheline kindlustusmaaklerettevõtete grupp GrECo International Holding AG. GrECo gruppi kuuluv kindlustusmaaklerettevõte IIZI Kindlustusmaakler AS on Eesti turu suurim kindlustusmaakler.

Seoses GrECo Baltic Holding AS suuraktsionäri poolt ühe täiendava ettevõtte omandamisega Lätis otsustasid aktsionärid müüa osaluse IIZI Brokers SIA-s GrECo Baltic Holding emaettevõttele. Ostu- müügileping sõlmiti 20.05.2022 ja tehing jõustus tagasiulatuvalt 01.02.2022. Seetõttu ei kuulu alates 01.02.2022 konsolideerimisgruppi enam IIZI Brokers SIA.

Emaettevõte on valdusettevõte, igapäevane äritegevus toimub tütarettevõttes IIZI Kindlustusmaakler AS, kellel on kolm peamist kliendigruppi – eraisikud, ettevõtted ja koostööpartnerid ning igaüht neist teenindame talle sobiva teenindusmudeli kaudu. Kindlustusmaaklerina seisab IIZI alati kliendi eest. Meie ülesandeks on selgitada välja kliendi kindlustushuvi ja -vajadused ning nõustada klienti talle sobiva valiku tegemisel.

ÄRIKLIENTIDE TEENINDUS

Kontserni tütarettevõttel IIZI Kindlustusmaakler AS-il on tugev ja professionaalne äriklientide teenindamise meeskond. Usume, et kindlustuslahendused ja hea riskijuhtimine lisavad ettevõttele väärtust, panustavad äritegevuse kasvu ja võimaldavad teha julgemaid äriotsuseid. Meie ärikliendid hindavad, et oleme neile heaks nõuandjaks ja pakume majanduskeskkonna muutustele vastavaid lahendusi. Kogu kindlustuslahenduste turul paistab GrECo Eestis silma just transpordi-, ehitus- ja tehnoloogiasektoris ning ka ravikindlustuse segmendis.

ERAKLIENTIDE TEENINDUS

Nõustame ja teenindame eraisikust kliente ja väiksemaid ettevõtteid nii veebikeskkonnas kui paljudes esindustes üle Eesti, sealhulgas mobiilirakenduse abil. IIZI veebikeskkond võimaldab lihtsalt ja efektiivselt võrrelda erinevaid levinumaid kindlustuslahendusi ning maakleri nõu on lisaks elektroonilistele valmis

GRECO BALTIC HOLDING AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.