Rohkema info nägemiseks:

GRECO BALTIC HOLDING AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1772; jälgijaid - 24. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GRECO BALTIC HOLDING kohta arvamuslugu!"

GRECO BALTIC HOLDING AS hetkeolukord

Juba 1772 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

KONSOLIDEERIMISGRUPP

GrECo Baltic Holding AS konsolideerimisgruppi kuuluvad järgmised ettevõtted: • emaettevõte GrECo Baltic Holding AS; • tütarettevõte IIZI Kindlustusmaakler AS osalusega 100% ja asukohaga Eesti; (üheskoos nimetatud GrECo grupp).

GrECo Baltic Holding AS põhiaktsionäriks on alates 2018.a. juulist rahvusvaheline kindlustusmaakler- ettevõtete grupp GrECo International Holding AG. GrECo gruppi kuuluv kindlustusmaaklerettevõte IIZI

Kindlustusmaakler AS on Eesti turu suurim kindlustusmaakler.

Emaettevõte on valdusettevõte, igapäevane äritegevus toimub tütarettevõttes IIZI Kindlustusmaakler AS, kellel on kolm peamist kliendigruppi – korporatiivkliendid, jaekliendid ja koostööpartnerid ning igaüht neist teenindatakse talle sobiva teenindusmudeli kaudu. Kindlustusmaaklerina seisab IIZI alati kliendi eest. Meie ülesandeks on selgitada välja kliendi kindlustushuvi ja -vajadused ning nõustada klienti talle sobiva valiku tegemisel.

KORPORATIIVKLIENTIDE TEENINDUS

Suured ja komplekssete kindlustusvajadustega ettevõtted on IIZI korporatiivkliendiüksuse teenindada. Meil on tugev ja professionaalne meeskond. Usume, et kindlustuslahendused ja hea riskijuhtimine lisavad ettevõttele väärtust, panustavad äritegevuse kasvu ja võimaldavad teha julgemaid äriotsuseid.

JAEKLIENTIDE TEENINDUS

Nõustame ja teenindame eraisikust kliente ja väiksemaid ettevõtteid nii veebikeskkonnas kui paljudes esindustes üle Eesti, sealhulgas mobiilirakenduse abil. GrECo grupil on üle 140 000 aktiivse kliendi

PARTNERITE KINDLUSTUSLAHENDUSED

Pakume IIZI Kindlustusmaakler AS-i kaudu teenuseid ka suurtele partnerettevõtetele nende endi kui ka oma klientide kindlustusvajaduse katmiseks. 2023. aastal lisandus meile mitmeid uusi koostööpartnereid ning ärimahud olemasolevate koostööpartneritega kasvasid.

ÄRITEGEVUS 2023. AASTAL

Tütarettevõtte IIZI Kindlustusmaakler AS äritegevust mõjutas suurel määral üldine majanduskeskkond ja kindlustusturg. Kiire inflatsioon tõukas tagant kindlustusmaksete kasvu. Statistikaameti andmetel1 suurenes kahjukindlustusturul kogutud kindlustusmaksete kogumaht 2023. aastal võrreldes 2022. aastaga ca 18%.

Kõige suurema kasvuga olid 2023.a. liikluskindlustuse maksed (+21% võrreldes eelneva aastaga), kuid sellele eelnes märkimisväärne liikluskindlustuse hindade kahanemine 2020. ja 2021. aastal. Ka mitmete teiste kindlustusliikide mahud kasvasid turul tervikuna kiiresti. Nt kodukindlustuses 20%, ettevõtete varakindlustuses 19% ja kaskokindlustus 18%.

1 www.stat.ee. Kahjuks ei kajastu Statistikaameti 2023.a andmetes kõik Eestis toimuv kindlustustegevus just

GRECO BALTIC HOLDING AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.