Rohkema info nägemiseks:

CANDILLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme digitaaltrüki ja reklaamiteenuste pakkumisega ning loome kvaliteetseid trükiseid ja reklaamlahendusi, mis aitavad brändidel silma paista ja jõuda oma sihtrühmani.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Candille OÜ usub, et iga trükis jutustab loo ja iga reklaam tabab olemust. Alates 2004. aastast oleme aidanud ellu viia visionääride ideid, pakkudes tipptasemel meedia- ja trükiteenuseid, mis ületavad ootusi.

Meie teekond algas pühendumusega tipptasemele ja kirg ületada ootusi on olnud meie juhtmõte algusest peale. Oleme aastate jooksul kasvanud ja arenenud, kuid meie põhimõtted on jäänud samaks. Meie meeskond koosneb pühendunud professionaalidest, kes on alati valmis pakkuma isikupärast lähenemist ja kvaliteetset teenust igale kliendile. Meie eesmärk on muuta iga reklaam ja trükis mõjusaks ja silmapaistvaks.

Meie teenuste valik on lai ja mitmekülgne, hõlmates kõike alates digitaaltrükist ja koopiatest kuni keerukate reklaamkleebisteni ja kõikehõlmava reklaamipaigalduseni. Meie digitaaltrüki võimekus tagab, et suudame täita nii väikeseid kui ka suuri tellimusi, olgu tegemist visiitkaartide või suuremõõtmeliste bänneritega. Oleme spetsialiseerunud ka hämmastavate poevaateakende loomisele, mis mitte ainult ei rahulda, vaid ületavad meie klientide ootusi.

Meid eristab meie paindlik ja tõhus tööstiil. Väike, kuid pühendunud meeskond teeb tihedat koostööd klientidega, et muuta nende reklaami- ja trükikontseptsioonid reaalsuseks. Meie pühendumus kiirele teenindusele ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata on kõikumatu. Kasutame ainult parimaid materjale ja uusimat tehnoloogiat, et tagada lõpptoodete kõrge kvaliteet ja vastupidavus.

Alates algsest ideest kuni lõpliku paigalduseni on meie eesmärk pakkuda toodet, mis paistab silma ja teenust, mis kestab. Meie portfoolio esitleb meie ekspertiisi kõiges alates sõidukite kiletamisest kuni CNC-freesimislahendusteni. Candille OÜ-s on teie visioon meie missiooniks. Oleme pühendunud trüki- ja reklaamilahenduste loomisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi.

Kui soovite luua kestvaid muljeid ja viia oma ideed ellu, võtke meiega ühendust aadressil indrek@candille.ee või helistage meile numbril (+372) 507 1211, et arutada, kuidas saame teie ideid ellu viia. Liituge meiega ja kogeme koos kvaliteetse trüki- ja reklaamiteenuse jõudu.

Kontakt

CANDILLE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna S.

Candille OÜ töö oli täpselt see, mida vajasime. Kiire ja kvaliteetne teenindus.

- Kati P.

Tõeliselt professionaalne meeskond ja suurepärased tulemused. Soovitan soojalt!

- Marko T.

Nende trükised ja reklaamkleebised on lihtsalt vapustavad. Väga rahul!

Millised eelised pakub digitaalne printimine kõrgekvaliteediliste visuaalide loomiseks?

Tänapäeva kiiresti muutuval turul on teie brändi nähtavus ja esitlus olulised, et silma paista. Digitaalne printimine pakub uuenduslikke lahendusi teie brändi kuvandi tõstmiseks. Vaatame, kuidas digitaalne printimine võib olla mängumuutja teie ettevõttele. Kohandamine ja personaliseerimine Digitaalse printimisega saate luua turundusmaterjale, mis kõnetavad otse teie sihtrühma. Kohandatud kujundused, sihitud sõnumid ja unikaalsed brändielemendid saab hõlpsasti kaasata, et teie materjalid paistaksid silma. Personaliseerimine ulatub kaugemale nimedest; see on seotud asjakohase sisuga.

Dropdown

kõik artiklid

Mis on erinevad sõidukikile tüübid ja millised on nende eelised?

Sõidukite kiletamine on turunduspraktika, mis hõlmab sõiduki katmist õhukese, kleepuva vinüülkilega ettevõtte või brändi reklaamimiseks. See liikuv reklaamtahve
ssb.ee
Sõidukite kiletamine on turunduspraktika, mis hõlmab sõiduki katmist õhukese, kleepuva vinüülkilega ettevõtte või brändi reklaamimiseks. See liikuv reklaamtahvel võib olla kas täis- või osaline kate ja on kulutõhus viis brändi nähtavuse suurendamiseks. Sõidukikiled pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas kulutõhusust, kohalikku reklaami, brändi järjepidevust ja kaitset sõiduki algse värvkatte jaoks. Erinevad sõidukikiled Täiskile katab terve sõiduki, pakkudes maksimaalset nähtavust, samas kui osaline kile katab ainult osa sõidukist, mis võib olla eelarvesõbralik alternatiiv. Spetsiaalkiled

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.