Rohkema info nägemiseks:

BV CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 199; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BV CONSULTING OÜ kohta arvamuslugu!"

BV CONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 199 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

BV Consulting on loodud ühiskonnas positiivse muutuse esile kutsumiseks sotsiaalteaduste võimalusi kasutades,mistõttu oluline roll on osutatavate teenuste puhul organisatsiooni sotsiaalsel vastutustundlikkusel.

2020 aasta oli tavapäratu nii maailma, kui BV Consulting OÜ jaoks, sest ühiskond globaalselt seisis silmitsi pandeemiaga.

BV Consulting pakkus sellel aastal peamiselt pro-bono teenuseid, et toetada Eestit ja kogu maailma pandeemiaga toimetulemisel.

BV Consulting pakkus ulatuslikke teadmisi ajutise instituudi loomiseks, et pakkuda tasuta Covid-19 prognoose kogu maailmas.

Ettevõte kindlustas ka auhinnatud prantsuse tehisintellektifirmale Eesti Vabariigi Valitsuse ametliku nõusoleku katsetada ainulaadset Covid19 rakendust ning nõustas seda prantsuse tehisintellekti ettevõtet Covid19 rakenduse rahastus taotluse tegemisel Euroopa Komisjonile. BV

Consulting OÜ nõustas mitteametlikult ka Suurbritannias Covid19 rakendust arendavat meeskonda tehisintellekti aspekti osas.

Ettevõte töötas välja ka algatuse luksustööstuse kaasamiseks pandeemiaga võitlemiseks ning tegi koostööd juhtiva PR-agentuuri ja moebrändidega. Ning koostas analüüsi kliima mõjust toiduainete turule.

BV Consulting OÜ töötas välja uudse jätkusuutlikkuse eestvedamise lähenemisviisi, et toetada ettevõtteid rikkusest kaugemale ulatuva väärtuse loomisel, katsetas seda lähenemist erinevate pankade jätkusuutlikkuse juhtide ning rahvusvaheliste ja riigiettevõtete juhatuse liikmetega Eestis ning kutsuti vestlema Eesti Pangaliit. See oli ettevalmistav etapp Ühendkuningriigi turule pääsemiseks konsultatsiooniteenuste ja avalike esinemistega jätkusuutliku juhtimise valdkonnas.

Sel majandusaastal toimusid ka esimesed avalikud esinemised jätkusuutliku juhtimise valdkonnas. BV Consulting juhtis Indias korraldatud ühel maailma suurimal virtuaalsel konverentsil IIT2020 ettevõtete mõju käsitlevat paneeli ning oli paneelis USA-s korraldatud virtuaalkonverentsil.

BV Consulting OÜ-l 2021.a.olulist majandustegevust ei toimunud. Ettevõte viis läbi uuele turule sisenemiseks brändingu analüüsi ning domeenide valiku ja sai 15% osaluse Ühendkuningriigis loodud ettevõttes TitanSwan Ltd.

2022.a. olulist majandustegevust ei toimunud. Tulu saadi domeeni müügist ja soetati 50% osalus ettevõttes

Fortuity Labs OÜ.

BV CONSULTING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.