Rohkema info nägemiseks:

INSTINCT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 438; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INSTINCT OÜ kohta arvamuslugu!"

INSTINCT OÜ hetkeolukord

Juba 438 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on turundus- ja müügialane nõustamine, ettevõtete turundustegevuse koordineerimine ja reklaamiteenuste vahendamine. Sealhulgas turunduseelarvete koostamine ja jälgimine, müügipäevade, koolituste ja müügitoetusürituste korraldamine, turundusmaterjalide tootmine ning kauba väljapanekute koordineerimine jaekaubanduses.

Põhilise kliendi - Matteli - turunduse ja müügitegevuse koordineerimine hõlmab kõiki Balti riike ja ka Euroopat, sealhulgas müügi koordineerimist, turunduskoosolekuid ja koolitusi, rahvusvahelisi messe, suhteid võtmeklientidega, aruandlust jms.

2022. aastal oli Instinct OÜ müügitulu 155 660 eurot (2021. aastal 123 457 eurot) ja puhaskasum 70 649 eurot (2021. aastal 35 443 eurot).

Instinct OÜ turundustegevus on Covid-19 kriisi järgselt taastunud ja müügikäive kasvas 26% võrra. Jaekaubanduses toimusid müügikampaaniaid, valmistati turundusmaterjale ja korraldati müügitoetusüritusi.

2023 aastal võib prognoosida suuremat turundustegevuse mahtu sest inflatsioonist põhjustatud hinnatõusud kergitavad turundustegevuse hinda.

Ettevõtte juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele maksti 2022 aasta eest juhatuse liikme tasu kokku 11 800 eurot.

Peamised suhtarvud 2022 2021

Käibe kasv %: (aasta müügitulu - eelneva aasta müügitulu) / eelneva aasta müügitulu *100 26% -1%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (käibevara/lühiajalised kohustused) 14 12

Tiina Karjahärm

Juhataja

INSTINCT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.