Rohkema info nägemiseks:

TENDON PLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 469; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TENDON PLUS OÜ kohta arvamuslugu!"

TENDON PLUS OÜ hetkeolukord

Juba 469 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tendon Plus on asutatud 29.novembril 2004.a. Ettevõtte põhitegevuseks on tervishoiuameti litsentsi alusel eriarstiabi-ortopeedia ja õendushooldus. Alates 29.novembrist 2004 on alustatud eriarstiabi ortopeedia ambulatoorse ja päevakirurgilise arstiabi teenuse osutamist koostöölepingu alusel OÜ Artoskoopiaga

Tallinnas, aadressil Pärnu mnt.67a ning alates 19.05.2005 Haapsalus Läänemaa Haiglas, vastavalt SA Läänemaa Haiglaga sõlmitud käsunduslepingule 19.05.2005. Samuti sõlmiti koostööleping AS Ortopeedia Arstidega ambulatoorse ortopeedia teenuse osutamiseks alltöövõtuna alates 2006 aastast.

Õendushoolduse teenust pole osutatud.

2013 alustati lisaks põhitegevusele refleksoloogia teenuse osutamist , mis pole suurt kandepinda leidnud.

Jätkatud on ortopeedia alast koostööd lepingupartneritega , laiendades koostööd AS Ortopeedia Arstidega ning süvendatult tegeletud käekirugiaga. Arendati labajala rekonstruktiivset - ja õlaliigese artroskoopilst kirurgiatninga mikrokirurgilisi operatsioone randmeliigese piirkonnas. Pöörati rohkesti tähelepanu töötajate kõrgetasemelisele koolitusele nii Eestis kui ka välismaal. Lisandunud on koolitusloengute tegemine erinevatele meditsiinifirmadele.

Plaanis on jätkata päevakirurgilisi operasioone ja ambulatoorset teenendamist alltöövõtjana nii Läänemaa haiglas kui ka AS Ortopeedia Arstides. 2019

Lisandus ka ambulatoorne vastuvõtt ja päevakirurgiliste operatsioonide tegemine Narva haiglas, viimane tegevus lõpetati 2022 aastal.

2022 a. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud, kuid töötasu kogu summa oli 17229€ .Põhikohaga töötajaid 1.

2021 ja 2022.a. tulu on suurenenud seoses covid-19 pandeemiaga, mille tulemusena vähenes ortopeediline plaaniline kirurgiline töö arengukava haiglates, mistõttu suurenes patsientide arv erasüsteemides. Jälgitud sai kõiki Terviseameti nõundeid tervishoiuasutustele töö organiseerimisel.

2022 saadi erakorraline tulu 2021 a omandatud AS Ortopeedia Arstide AS aktsiate müügist Confido Healthcare Group OÜ- le.

TENDON PLUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.