Rohkema info nägemiseks:

SOFTSYSTEMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1577; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SOFTSYSTEMS OÜ kohta arvamuslugu!"

SOFTSYSTEMS OÜ hetkeolukord

Juba 1577 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas Softsystems OÜ oma põhitegevusalal, milleks on arvutisüsteemide ja andmebaaside haldus ning konsultatsiooniteenuse osutamine.

Tegevusvaldkonna muutmist 2023.a. ette näha ei ole.

Ettevõte ei planeeri märkimisväärseid investeeringuid arendustegevuseks. Areng ja kasv on plaanitud omavahendite arvelt.

Juhatuse liikmele arvestati aruandeaastal töötasu summas 21 tuhat eurot. Juhatuse liikme käsutuses oli sõiduauto. Auto kasutamiselt tasutakse erisoodustusmakse. Juhatuse liikmega ei ole seotud potentsiaalseid kohustusi.

Töötajate tasu üldsumma majandusaastal oli 469 tuhat eurot ja keskmine töötajate arv oli 14. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

SOFTSYSTEMS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.