Rohkema info nägemiseks:

HKL INVESTEERINGUTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 354; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HKL INVESTEERINGUTE OÜ kohta arvamuslugu!"

HKL INVESTEERINGUTE OÜ hetkeolukord

Juba 354 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

HKL INVESTEERINGUTE OÜ 2022. MAJANDUSAASTA TEGEVUSARUANNE

Käesolevas aruandes sisaldub ülevaade 2022. majandusaasta olulistest tegevustest ja asjaoludest, millistel on määrav tähtsus HKL Investeeringute OÜ finantsseisundi ja majandusetegevuse hindamisel ning eeldatavatest arengusuundadest järgmisel majandusaastal.

HKL Investeeringute OÜ alustas tegevust 2004. aastal. Äriühingu peamiseks tegevusalaks on olnud oma investeeringute haldamine ning kolmandate isikute nõustamine seoses erinevate kinnisasjade ja ka väärtpaberitega seotud tehingutega.

2022. majandusaastal omandati osalus osaühingus Rüütli 24 Estate. Nimetatud äriühingule kuulub kinnistu vanalinnas, Rüütli tänaval. HKL Investeeringute OÜ poolt välja antud laenu teenindati korrektselt ning sellelt laekus igakuiselt kokkulepitud suuruses intressitulu. Intressi suurendati peale majandusaasta lõppu vastavaks muutunud majanduskeskkonnale. HKL Invetseeringute OÜ jätkab oma varade konservatiivset haldamist.

HKL Investeeringute OÜ kindlustas 2022. majandusaastal äriühingu majandusliku seisu säilitamise ja jätkusuutliku arengu tagamise.

HKL Investeeringute OÜ usaldusväärsus äri- ja majandustegevuses on püsinud laitmatu. HKL

Investeeringute OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Aruandeperioodil oli HKL Investeeringute OÜ-l 1 töötaja ja palgakulu 8400 eurot. Juhatuse liikmele tasu ei makstud.

05.06.2023 /allkirjastatud digitaalselt/

Krista Kiisa

HKL Investeeringute OÜ juhataja

HKL INVESTEERINGUTE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.