Rohkema info nägemiseks:

SEPPIK & CO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 287; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SEPPIK & CO kohta arvamuslugu!"

SEPPIK & CO OÜ hetkeolukord

Juba 287 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Seppik&Co on 2005.a. asutatud ettevõtte , kelle põhitegevusalaks on äri-, juhtimis-, finants- ning majandusalased konsultatsiooniteenused.

Peamiseks kliendiks on käesoleval majandusaastal olnud nõrkvoolu- ja automaatikaseadmeid ning tehnosüsteemide hooldusteenust pakkuv

Eesti ettevõte koos oma tütarettevõtetega Lätis ja Leedus, kelle majandustegevust ettevõte korraldab ning nõustab.

2023 aasta oli ettevõttele suhteliselt edukas. Hoolimata üleüldisest majanduslangusest ja suhteliselt keerulisest majandusolukorrast on ettevõte käive siiski pisut tõustnud võrreldes eelmise perioodiga. Ka puhaskasum on pisut tõusnud, mis näitab, et ka kulude osas on toimunud ettevõttes oluline kokkuhoid.

Ettevõte netokäive oli 51 tuhat Eurot. OÜ Seppik&Co puhaskasum oli 2023 aastal ca 16 tuhat Eurot.

Müügitulust moodustas 89% juhtimisalase konsultatsiooniteenuse müük. Raamatupidamisteenuste ja maksualase nõustamise müük moodustas käibest 11%.

Ettevõttes töötab hetkel 1 inimene, juhataja, kelle töötasud kokku olid ca 17 tuhat Eurot.

Järgmisel majandusaastal on plaanis jätkata teenuse pakkumist ning üritada säilitada suhteliselt rasketes üleüldistes majandustingimustes sama käibe maht ning tegutseda kasumlikult.

OÜ Seppik& Co soovib olla kvaliteetne finantsjuhtimis- ja majandusalase konsutlatsiooniteenuse pakkuja, mistõttu ettevõtte töötajaid pidevalt koolitatakse. Ettevõte pakum oma teenuseid usaldusväärsetele ning kvaliteetsetele ettevõtetele.

SEPPIK & CO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.