Rohkema info nägemiseks:

K-METALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tuginedes oma personali ja juhtkonna kogemustele, oleme suutelised valmistama igasuguse keerukusastmega metallkonstruktsioone. Meie töökogemus nii Euroopa kui ka Venemaa standarditega võimaldab valmistada kõrge kvaliteediga toodangut.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

K-Metall on ettevõte, mis on spetsialiseerunud kõrge keerukusastmega metallkonstruktsioonide valmistamisele. Meie meeskond koosneb kogenud inseneridest ja professionaalidest, kes on pühendunud tipptasemel metallitööde pakkumisele. Olenemata sellest, kas vajate masinaehituslahendusi, tööstushoonete ehitust või muid spetsiifilisi projekte, oleme valmis vastama teie kõrgeimatele nõudmistele.

Miks valida K-Metall? Esiteks, meie tipptasemel kvaliteet. Oleme uhked oma metallkonstruktsioonide üle, mis vastavad kõrgeimatele rahvusvahelistele standarditele. Kasutame parimaid materjale ja tehnoloogiat, et tagada vastupidavad ja usaldusväärsed tooted. Teiseks, meie kogenud meeskond on meie suurim vara. Nende teadmised ja oskused võimaldavad meil luua keerukaid konstruktsioone, mis vastavad täpselt teie vajadustele.

Meie filosoofia põhineb kohandatud lahendustel. Mõistame, et igal projektil on oma eripära. Seetõttu teeme tihedat koostööd meie klientidega, et mõista nende vajadusi ja pakkuda lahendusi, mis on täpselt kohandatud nende ettevõtte spetsiifikaga. K-Metall on usaldusväärne partner, kes väärtustab läbipaistvust ja klientide usaldust. Meie eesmärk on ületada klientide ootusi, pakkudes mitmekülgseid ja täpseid lahendusi erinevatele tööstusharudele.

Kui otsite usaldusväärset partnerit metallkonstruktsioonide valdkonnas, siis K-Metall on õige valik. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meie kogemustel ja oskustel muuta teie järgmine projekt edukaks ja tõhusaks.

Koduleht

K-METALL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Vahur L.

Jäime teenusega rahule, tulemus oli meeltmööda.

- Rein T.

Väga professionaalne ettevõte!

- Karmen E.

Koostöö sujus meeldivalt ja edukalt.

K-METALL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ K-Metall on Eestis asuv ettevõte, mille põhitegevusala on eriehitustööd. See on tuntud oma kvaliteetsete teenuste poolest, mis hõlmavad erinevaid ehitusprojekte, alates väikestest renoveerimistöödest kuni suurte ehitusprojektideni. OÜ K-Metall on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, kasutades selleks kõige kaasaegsemaid tehnikaid ja tehnoloogiaid.2022. aastal saavutas OÜ K-Metall märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 207 391 euroni. See on märk ettevõtte pidevast kasvust ja stabiilsusest, mis on saavutatud tänu pühendunud meeskonnale ja tugevale juhtimisele.

Dropdown

kõik artiklid

Täpne keevitustöö K-Metallilt

Metallkonstruktsioonide maailmas on täpsus ja kvaliteet esmatähtsad. Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab kombineerida sertifitseeritud keevitajate o
ssb.ee
Metallkonstruktsioonide maailmas on täpsus ja kvaliteet esmatähtsad. Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab kombineerida sertifitseeritud keevitajate oskused, täpse tehnoloogia ja innovaatilise lähenemise, siis K-Metall on teie kindel valik. Meie pühendunud meeskond tagab mitte ainult kõrgeima kvaliteediga keevitustööd, vaid suudab valmistada ka täpseid ja geomeetriliselt täiuslikke metallkonstruktsioone vastavalt teie vajadustele. Meie sertifitseeritud keevitajad on spetsialiseerunud mitmesuguste materjalide, sealhulgas madal- ja kõrglegeerterase, HARDOX- ja WELDEX-klassi terase,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.