Rohkema info nägemiseks:

MEGANUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 904; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MEGANUM OÜ kohta arvamuslugu!"

MEGANUM OÜ hetkeolukord

Juba 904 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Meganum OÜ alustas majandustegevust 2005. aasta aprilli kuus. Ettevõtte põhiliseks tegevusalaks on aruandeaastal olnud veevarustuse-,kanalisatsiooni-, kütte- ja ventilatsioonitööde teostamine erinevatele juriidilistele isikutele. Samuti on tehtud üldehitus- ja remonditöid.

Tegevusala võib liigitada alljärgnevalt: (cid:127) Vee-, gaasi ja kanalisatsioonitrasside ehitus (EMTAK 42211) (cid:127) Muu ehitiste viimistlus ja lõpetamine (EMTAK 43391)

Aruandeaasta oli ettevõttele keeruline periood. Tulenevalt turusituatsioonist vähenes nõudlus Meganum OÜ poolt pakutavate teenuste osas.

Aruansdeaasta müügituluks kujunes 55,2 tuh EUR (2021.a 72,0 tuh EUR) , mis on 23,3% väiksem kui eelmisel ajandusaastal.

Meganum OÜ aruandeaasta kahjumiks kujunes -3,4 tuh EUR (2021.a kasum 5,0 tuh EUR).

Aruandeaastal ei soetanud ettevõte põhivarasid. Väheväärtuslikku varasse investeeris ettevõte aruandeaastal 3,2 tuh EUR (2021.a.2,6 tuh

EUR).

Aruandeaastal töötas ettevõttes üks töötaja (juhatuse liige). Töötasufond aruandeaastal moodustas 3,9 tuh EUR, millele lisandus sotsiaalmaks koos töötuskindlustusmaksega summas 2,4 tuh EUR. Ettevõtte juhatajale täiendavaid töötasuga võrdsustatavaid väljamakseid aruandeaastal tehtud ei ole.

2023. majandusaastal on ettevõte planeerinud aktiveerida majandustegevust Lõuna-Eesti regioonis. Võimalusel suurendatakse majandusriskide maandamise eesmärgil peatöövõtu korras teostatavate tööde mahtu. Planeeritud müügituluks 2023. majandusaastal on 68 tuh EUR.

Järgneval majandusaastal ei näe ettevõtte juhtkond vajadust investeerida vahendeid põhivarade soetusse.

Ettevõtte juhtkond on seisukohal, et Meganum OÜ on jätkusuutlik ettevõte ning suudab uuel aruandeperioodil majandustegevust jätkata.

MEGANUM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.