Rohkema info nägemiseks:

CANNES GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset põranda- ja seinakatete paigaldust, sealhulgas PVC, linoleum, vaipkatted, keraamilised plaadid ja parkett. Lisaks viime läbi ettevalmistustööd, nagu põrandate tasandamine, lihvimine ja märgade alade hüdroisolatsioon.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Cannes Grupp OÜ on pühendunud põrandate tasandamise ja erinevate põrandakatete paigaldamise spetsialist, kes keskendub kvaliteedile ja professionaalsusele igas projektis. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimaid lahendusi aluspõrandate ettevalmistamiseks ja kaunistamiseks, tagades vastupidavuse ja esteetilise ilu.

Meie ettevõte, Cannes Grupp OÜ, on tegutsenud aluspõrandate tasandamise ja põrandakatete paigaldamise valdkonnas juba mitu aastat. Oleme kogunud põhjaliku kogemuse, töötades erinevates keskkondades ja projektides. Meie meeskond koosneb kvalifitseeritud spetsialistidest, kes on osalenud nii väikestes kui suurtes projektides, sealhulgas keerulistes skandinaavias. See pikaajaline kogemus on andnud meile sügava arusaama turu vajadustest ja nõudmistest, samuti võime lahendada erinevaid tehnilisi väljakutseid.

Pakume laia valikut teenuseid, et rahuldada meie klientide erinevaid vajadusi. Märgruumides põrandate kalde loomine ja tasandamine on meie spetsialiteet, kasutades nii isevalguvaid kui ka paksemaid segusid. Meie meeskond on koolitatud töötama mitmesuguste Weberi tasandussegudega, sealhulgas disainsegudega, et saavutada parim võimalik tulemus. Olenemata sellest, kas vajate tasandamist käsi või mikserpumbaga, oleme valmis pakkuma täpset ja usaldusväärset teenust.

Lisaks põrandate tasandamisele pakume ka mitmesuguste põrandakatete paigaldust. Meie teenuste hulka kuuluvad PVC, linoleum, LVT, plaatvaibad, tekstiilkatted, kokkupandavad porimatid ja erinevad rullmaterjalid. Meie eesmärk on pakkuda teie ruumidele nii praktilisi kui ka esteetilisi lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja eelistustele.

Hüdroisolatsiooni paigaldamine märgruumides ja vuukide hermetiseerimine on samuti meie teenuste portfellist. Tagame, et teie ruumid on hästi kaitstud niiskuse ja vee kahjustuste eest, kasutades kvaliteetseid hüdroisolatsiooni süsteeme ja spetsiaalseid hermetiseerimisvahendeid.

Kokkuvõttes oleme Cannes Grupp OÜ-l pühendunud sellele, et pakkuda klientidele tipptasemel teenuseid, tuginedes meie pikaajalisele kogemusele ja professionaalsusele. Meie eesmärk on alati ületada klientide ootusi, tagades, et iga projekt viiakse lõpule kõrgeima kvaliteedi ja täpsusega.

CANNES GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CANNES GRUPP OÜ tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus OÜ Cannes Grupp alustas tegevust 2005 aastal. Põhitegevusaladeks lõppenud majandusaastal oli ehitusteenuse osutamine , kõrvaltegevusena projektijuhtimine ja üüriteenus. Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal moodustas OÜ Cannes Grupp müügitulu 293 470 eurot. Cannes Grupp OÜ ärikasumiks kujunes 7 382 eurot. Tegevuskulud olid 25 551 eurot. Ettevõtte 2023. aasta põhivarade kulum moodustas - 18 051 eurot. Ettevõtte 2023. aasta puhaskasum moodustas 2 504 eurot. Personal OÜ Cannes Gruppis oli 3 töötajat , s.h. juhatuse liige kellele maksti kokku tasusid 27 818 ja sotsiaalmakse 9 403

Dropdown

kõik artiklid

5 kaasaegset põrandakatete trendi jätkusuutlikele kodudele

Kuna me muutume teadlikumaks oma keskkonnamõjust, on jätkusuutlik eluviis muutunud trendist vajaduseks. Kodu renoveerimise valdkonnas mängib põrandakate olulist
ssb.ee
Kuna me muutume teadlikumaks oma keskkonnamõjust, on jätkusuutlik eluviis muutunud trendist vajaduseks. Kodu renoveerimise valdkonnas mängib põrandakate olulist rolli nii esteetikas kui ka keskkonna jalajäljes. Selles blogipostituses uurime viit kaasaegset põrandakatete trendi, mis on kooskõlas jätkusuutlikkuse väärtustega, tagades, et teie kodu on mitte ainult stiilne, vaid ka planeedisõbralik. 1. Keskkonnasõbralikud materjalid Üks olulisemaid samme jätkusuutliku põrandakatte suunas on taaskasutatud materjalide kasutamine. Taaskasutatud puidust kuni taaskasutatud klaasi ja kummini

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.