Rohkema info nägemiseks:

FANTAASIA REISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Isiklikele kogemustele toetudes soovime oma klientidele pakkuda meeldejäävaid puhkusereise maailma erinevatesse piirkondadesse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 2005. aastast on FANTAASIA REISID OÜ olnud paljude reisijate kompassiks, juhatades neid hingematvate sihtkohtade ja unustamatute elamuste juurde. Meie missiooniks on pakkuda mitmekesist reisivalikut, tagades, et otsid siis luksusliku rahuliku puhkuse või seiklusrikka matka põnevust, meil on just sinu jaoks täiuslik reis.

Meie hoolikalt valitud reisipaketid sobivad kõikidele maitsetele ja eelarvetele. Vahemere päikesepaistelistest randadest kuni Kagu-Aasia elavate kultuurideni ulatub meie valik üle kogu maailma. Lubage end hellitada 5-tärni kuurordi kõikehõlmava luksusega või sukelduge kohaliku võlu sisse hubases mereäärse villas. FANTAASIA REISID OÜ-ga muutuvad teie reisiunelmad eredaks reaalsuseks.

Meie pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule kajastub meie hoolikalt valitud majutuskohtades ja põhjalikult planeeritud reisikavades. Mõistame, et reisimine on enamat kui sihtkohta jõudmine; see on mälestuste loomine, mis kestavad terve elu. Seepärast oleme pühendunud sellele, et iga teie reisi aspekt oleks probleemivaba, alates broneerimisest kuni koju tagasi jõudmiseni.

Avastage meie eksklusiivseid pakkumisi ja alustage avastusretke. Väljumistega Tallinnast maailma kõige võluvamatesse paikadesse muudame lennureisid muretuks ja põnevaks. Meie eripakkumised, alates võluvast Santana Hotellist Kemeris kuni rahuliku Litsa Efi Apartementideni Kreeta saarel, on loodud pakkumaks parimat puhkust ja meelelahutust.

Liitu meiega FANTAASIA REISID OÜ-s, kus iga reis on enamat kui puhkus - see on uute seikluste, uute sõprussuhete ja jutustamist ootavate lugude algus. Alusta avastusretke!

Kontakt

FANTAASIA REISID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne M.

Iga detail oli täiuslik, muutes meie puhkuse unustamatuks.

- Mart K.

Suurepärane teenindus ja erakordne sihtkoht.

- Kaia L.

Professionaalne ja tähelepanelik meeskond.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Unustamatu puhkus perega – spetsiaalselt valitud hotellid sügiseseks koolivaheajaks

Toome Teieni hotellid, mida soovitame koolivaheaja reisideks peredele. Hotellides on olemas kõik vajalik, et puhkus lastega oleks tore ja meeldejääv: veepargid, lõbustuspargid, miniloomaed ja JÄÄTIS Oleme isiklikult välja valinud 18 parimat perehotelli, mis sobivad suurepäraselt lõõgastavaks puhkuseks. Iga hotell on põhjalikult kontrollitud ja soovitatud, tuginedes meie enda kogemustele ja rahulolevate klientide tagasisidele. Lisaks kinnitab ka Tripadvisori kõrge reiting hotellide kvaliteeti. Meie 19-aastane kogemus reisinduses võimaldab meil leida parimad pakkumised ka kõige

Toome Teieni hotellid, mida soovitame koolivaheaja reisideks peredele. Hotellides on olemas kõik vajalik, et puhkus lastega oleks tore ja meeldejääv: veepargid, lõbustuspargid, miniloomaed ja JÄÄTIS Oleme isiklikult välja valinud 18 parimat perehotelli, mis sobivad suurepäraselt lõõgastavaks puhkuseks. Iga hotell on põhjalikult kontrollitud ja soovitatud, tuginedes meie enda kogemustele ja rahulolevate klientide tagasisidele. Lisaks kinnitab ka... Read more »

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luksuslik põgenemine võib muuta teie järgmise puhkuse erakordseks seikluseks?

Kujutage ette puhkust, kus iga detail on hoolikalt kujundatud, et pakkuda mugavuse, eksklusiivsuse ja hellitamise tipptaset. Luksusreis ei tähenda ainult kõrgkl
ssb.ee
Kujutage ette puhkust, kus iga detail on hoolikalt kujundatud, et pakkuda mugavuse, eksklusiivsuse ja hellitamise tipptaset. Luksusreis ei tähenda ainult kõrgklassi peale kulutamist; see on kogemuste nautimine, mis tõstavad teie puhkuse erakordseks seikluseks. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks luksuslik põgenemine peaks olema teie järgmise puhkuse radaril. Võrdlematu mugavus ja mugavus Luksusliku põgenemise valimine tähendab maailma parimate hotellide ja kuurortide majutust. Need asutused on tuntud oma peene disaini, avarate tubade ja laitmatu teeninduse poolest, tagades

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.