Rohkema info nägemiseks:

DIGISOUND OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1338; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DIGISOUND OÜ kohta arvamuslugu!"

DIGISOUND OÜ hetkeolukord

Juba 1338 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Digisound OÜ asutati 25.02.2005. Firma tegevusvaldkonnad on koduelektroonika ja muude tarbekaupade jae- ja hulgimüük (EMTAK 2008 grupid 46431 ja 47991). Põhilised tootegrupid on: autostereo- ja stereoseadmed, minisüsteemid, kodukinotooted ning professionaalsed DJ-tooted. Ettevõttel on filiaal Lätis, aruandeaastal lõpetati Soome filiaali tegevus. Digisound OÜ kuulub 100% Soome kontserni Oy Audioimport Group Kinnunen Ab.

Äritegevus

Aastal 2022 oli ettevõtte müügitulu 4,8 miljonit eurot, kasvades 15% võrreldes 2021 majandusaasta müügituluga (4,2 miljonit eurot). Meil on hea meel näha, et Covid-19 pandeemia mõju hakkas aruandeaasta 2022 jooksul aeglaselt taanduma, ning pärast tõsist komponentide nappust, said meie tarnijad meile rohkem tellitud koguseid tarnida. See aitas aruandeaastal müügitulu suurendada. Kuigi pandeemia kergenes, siis tekitab Ukraina sõda meile kõigile pidevalt uusi väljakutseid. Tarbijad on tuleviku ebakindluse tõttu ettevaatlikud: nende ostujõud on vähenenud, kuna toidu- ja kütusehinnad on tõusnud.

Äritegevuse tsüklilisus ja hooajalisus: tüüpilist hooajalisust aruandeaastal 2022 märgata ei olnud. Säilitamaks oma positsiooni ühe suurrima autoaudio maaletooja ja edasimüüjana, oleme teinud rohkem turundust nii Baltiriikides kui ka

Soomes. Meil on oma audiotehnikaga demoautod ning 2022 jooksul osalesime paljudel Car Audio üritustel. Nii oleme suutnud suurendada oma toodete nähtavust ja saada rohkem tarbijaid Car Audio vastu. Samuit olemee aktiivsed sotsiaalmeedias ja teeme planeeritud reklaami erinevate kanalite kaudu. Aastaks 2023 oleme teinud taas tugeva turundusplaani ja keskendume klientide rahulolule läbi suurepärase klienditeeninduse. Samuti oleme oma veebilehte palju arendanud ja meie eesmärk on, et klient saaks teha tellimuse otse veebist. Suur eelis on veel, et kliendid saavad meie tootevaliku koos vajaliku teabega otse oma veebipoodi alla laadida. Nii saame suurendada ka müüki ja muuta oma tooted tarbijale paremini kättesaadavaks.

Keskkonnaaspekti osas jätkame nagu seni, hoolitsedes hea koostöö eest erinevate asjaosaliste kogukondadega ning jätkame vajalike elektri-, plastik- ja papiaruannete koostamist. Toote elutsüklit püüame siiski hoida võimalikult pikana, keskendudes teenindusele ja varuosadele. Arvame, et tegutseme sotsiaalselt vastutustundlikult. Meie ettevõttel on nulltolerants ahistamise ja diskrimineerimise suhtes. Meie töötajad on paljudest erinevatest riikidest. Usume, et iga inimene annab tööle oma osa. Samuti väärtustame oma tarnijate ja teiste osapooltega töötades iga kontakti, sõltumata soost, usutunnistusest, poliitilistest seisukohtadest jne.

Aastal 2022 soetati põhivara summas 29,5 tuhat eurot. Aastal 2022 olid ettevõtte valuutakursiriskid madalad, kuna arveldati ainult eurodes. Intressimääradega seonduvad riskid olid samuti madalad, kuna intressimäärad olid stabiilsed.

Peamised suhtarvud 2022 2021 Valemid

Käibe tõus võrreldes eelm.aastaga (%) 15,42 -14,61

Maksevõime kordaja (korda) 5,00 2,24 = (käibevara - varud) / lühiajalised kohustused

Likviidsuskordaja (korda) 0,36 0,81 = raha / lühiajalised kohustused

Raha laekumisvälde (päeva) 62 58 = (deb.võlgnevus - ostjate ettemaksed) / keskm.müügitulu päevas

Varude käibesagedus (korda) 1,75 8,00 = müügitulu / aasta keskmine varude jääk

Aktivate käibesagedus (korda) 0,71 2,61 = müügitulu / keskmine aktiva

Võlakordaja (korda) 0,11 0,30 = kohustused / passiva

Laenukordaja (korda) 0,12 0,43 = kohustused / omakapital

Käibe puhasrentaablus (%) 9,84 6,45 = aruandeaasta kasum / müügitulu x 100%

Aktivate rentaablus ROA (%) 7,01 16,79 = aruandeaasta kasum / keskmine aktiva x 100%

Omakapitali rentaablus ROE (%) 8,75 25,26 = aruandeaasta kasum / keskmine omakapital x 100%

DIGISOUND OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.