Rohkema info nägemiseks:

OPTIKA HULGIKAUBANDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv korrektsiooniläätsede tootja ja müüja, kes pakub laias valikus kvaliteetseid prilliläätsi, meditsiinitehnikat ja -tarvikuid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Optika Hulgikaubanduse OÜ on maailma juhtiv korrektsiooniläätsede tootja ja müüja, kes on pühendunud pakkuma parimaid prilliläätsi, meditsiinitehnika ja -tarbeid. Oleme silmaspidanud just Sinu vajadusi, pakkudes silmapaistvaid optikalahendusi, mis ühendavad kvaliteedi, mugavuse ja stiili.

Optika: Meie optikakollektsioon kajastab uusimaid disainitrende, tagades, et leiate just teie näole sobivad prillid. Olgu need siis moekad, klassikalised või sportlikud, pakume laia valikut, et rahuldada igas vanuses klientide maitset ja stiilitunnetust.

Prilliparandus: Meie kogenud optometristid ja tehnikud on valmis parandama ja kohandama prille vastavalt teie vajadustele, tagades selged nägemistingimused ja maksimaalse mugavuse.

Prillide Tootmine: Oleme uhked, et pakume Essilor brändi prille, mis on tuntud oma kvaliteedi ja innovatsiooni poolest. Meie prillid mitte ainult ei paranda nägemist, vaid täiendavad ka teie stiili, olles mugavad ja vastupidavad.

Olgu teie vajadused seotud uute prillide otsimise, olemasolevate parandamise või spetsiaalsete läätsede hankimisega, Optika Hulgikaubanduse OÜ on siin, et pakkuda teile parimat teenust. Võtke meiega ühendust juba täna, et leida parimad lahendused teie nägemisvajadustele.

Võtke ühendust meie professionaalsete optometristidega ja koos leiame täiuslikud prillid, mis rõhutavad teie loomulikku ilu ja nägemisteravust!

Kontakt:

+372 682 8424

OPTIKA HULGIKAUBANDUSE OÜ kontaktid

OPTIKA HULGIKAUBANDUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Optika Hulgikaubanduse OÜ, mis alustas oma majandustegevust aprillis 2005. aastal, on aastate jooksul näinud palju muutusi ja väljakutseid. 2022. aastaks püstitatud eesmärgid said vastavalt võimalustele saavutatud, kuid nagu kõik ettevõtted, pidid nad silmitsi seisma ka mõningate ootamatute takistustega. Tehnikapargi uuendamise ja suure inflatsiooni kasvu tõttu aasta teises pooles käibe ja kasumi kasv võrreldes eelmise aastaga vähenesid. Lisaks mõjutas ostjate tarbimisaktiivsust ettevaatlikumaks sõda Ukrainas. Ettevõte on aga püüdnud neid väljakutseid ületada, keskendudes teeninduse taseme ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hoida nägemist, et see püsiks kaua hea? Lihtsad reeglid.

Palju tööd arvuti taga, pidevalt muutuvad värvid, värvide üleküllastatus, fotode ja videote töötlemine, pimedas autoga sõitmine, lugemine hämaralt valgustatud t
ssb.ee
Palju tööd arvuti taga, pidevalt muutuvad värvid, värvide üleküllastatus, fotode ja videote töötlemine, pimedas autoga sõitmine, lugemine hämaralt valgustatud toas, pikad perioodid päikesepaistel – see kõik võib olla väsitav. Silmad, mis töötavad  tunde järjest,  tunnevad seda enim. Ei tohi unustada seda, et silmadele ei meeldi tolm ega õhukonditsioneerid. Ka stress, intensiivne päikesevalgus ja tasakaalustamata toidusedel võivad silmadele negatiivset mõju avaldada. Silmadele piisab vähesest, et tekiks  kõrvetustunne, pisaravool või punetus  või isegi  nägemishäired . Kuidas saame hoolitseda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.