Rohkema info nägemiseks:

METROKON GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 395; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta METROKON GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

METROKON GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 395 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Metrokon Group OÜ põhitegevusalaks aruandeaastal oli Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus (EMTAK 2008 nr.

6820). Arenes aruandeaastal osaühingu tegevus eelmise aastaga võrreldes samal tasemel; tegevusest tulemus on negatiivne.

Tulud, kulud, kasum ja finantsnäitjad

Aruandeaastal aktiivset tegevust ei teostati. Tegevuse põhirõhk oli suunatud kinnisvaralt osade üürile andmisele. 2022.aastal saadud müügitulu 1 743 eurot ulatuses on terviklikult tekkinud põhitegevusalas tegevusest (2021.aastal oli müügitulu 2 000 eurot). Põhivara objekti müügiga seotud erakorralised ärikulud moodustasid 8 664 eurotl, mis tõi põhiosas aruandeaasta negatiivne tulemus (kahjum 12 554 eurot ulatuses). Eelmise aasta tulemuseks oli kahjum 230 eurot.

Otsesed kulud aruandeaastal puudusid (eelmisel aastal - ka). Mitmesugused tegevuskulud kasvasid eelmise aastaga võrreldes 2,5 korda (5 633 eurot; 2021. - 2 230 eurot).

Puhasrentaablus, ROA ja ROE aruandeaastal arvestama ei saa kahjumi tõttu; eelmisel aastal ei saa samal põhjusel. Lühiajaliste kohustuste kattekordaja aruandeaastal on 6.6 korda (2021.a. - 14.5 korda).

Investeeringud

Aruandeperioodil põhivarasse ei investeeriti (eelmisel aastal - samuti).

Osakapital

Osakapitalis aruandeaastal muutuseid ei olnud.

Personal, juhatus

Aruandeaastal puudusid osaühingus töötajaid.

Aasta jooksul juhatuse liige tasu ei saanud. Juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023.aastal põhitegevuse valdkonda ei muudeta. Osaühingu põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on uute kinnisvaraobjekti soetamine ja arendus (selleks võimaluste tekkimisel). Planeeritav investeeringute maht on kuni 150 000 eurot (enda ja laenatud vahendite arvelt) ning see suunatakse tegevuse arendamisele.

METROKON GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.