Rohkema info nägemiseks:

ALARMTOP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 597; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALARMTOP OÜ kohta arvamuslugu!"

ALARMTOP OÜ hetkeolukord

Juba 597 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks on Tulekahjualarmide, häire- ja valvesignalisatsioonide ja jälgimisseadmestiku paigaldus. Tegevus hõlmab nii seadmete müüki kui ka süsteemide projekteerimist, paigaldamist ning hooldamist.

Ettevõtte tegevuspiirkonnaks oli Eesti Vabariik.

2022. aastal moodustas AlarmTop OÜ müügitulu 187 380 eurot ja aruandeaasta kasum oli 28 540 eurot. Aruandeperioodil osanikule maksti välja dividendid summas 6 000 eurot.

AlarmTop OÜ töötajate arv oli aruandeaasta lõpu seisuga 2 (s.h 1 juhatuse liige). Töötajatele 2022. aastal makstud palkade ja lisatasude kogusumma oli 27 203 eurot, millele lisandusid sotsiaalmaks ning töötuskindlustusmaks.

2022 aastaks seatud eesmärgid said täidetud.

Raamatupidamise aastaaruandes kajastuvad olulised vara ja kohustuste hindamist mõjutavad sündmused ja asjaolud, mis ilmnesid käesoleva majandusaasta aruande koostamisperioodil (01.01.2023.a.-30.06.2023.a.).

Ülevaade planeeritud ja eeldatavatest arengusuundadest järgneval tegevusaastal:

Ettevõtte eesmärkideks järgmisel tegevusaastal on kindlustada ettevõtte turupositsioon. AlarmTop OÜ juhatus on veendunud, et järjest tiheneva konkurentsi tingimustes antud tegevusalal on võtmesõnaks kvaliteet ja efektiivsus. Seetõttu on planeeritud järjest enam pöörata tähelepanu kvaliteedi tõstmiseks, kui ka efektiivsele kulude kontrollile ning tööde paremale organiseerimisele. Järgneval majandusaastal jätkatakse üldist keskkonnasõbralikku majandustegevust. Eesmärk on säilitada ja võimalusel suurendada nii seadmete müügikäivet, kui ka seadmete ja süsteemide projekteerimise, paigaldamise ja hooldusteenuse käivet.

ALARMTOP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.