Rohkema info nägemiseks:

BRIIAN CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmesugust õigusabi. Meie jaoks on iga klient tähtis ja tema soov oluline. Iga kliendiga tegeleme personaalselt, lähtudes tema vajadustest ja eesmärkidest ning anname parimat nõu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 2005. aastast on Briian Consult olnud tugev ja usaldusväärne partner, pakkudes õigusabi teenuseid mitmes erinevas eraõiguse valdkonnas. Meie eesmärk on lihtne – täita ja ületada isegi kõige nõudlikuma kliendi ootused ning tagada, et iga meie klient saaks just selle õigusabi, mida ta vajab.

Meie meeskond koosneb kogenud ja väga motiveeritud spetsialistidest, kes on oma valdkondades vaieldamatud tippspetsialistid. Nad mitte ainult ei valda õigusalaseid teadmisi, vaid tunnevad ka selle valdkonna nüansse ja köögipoolt. See võimaldab meil pakkuda kliendile mitte ainult õigusnõu, vaid ka strateegilist juhendamist, kõrget kasumlikkust ning riskide minimaliseerimist.

Iga klient on meie jaoks tähtis, ja me tegeleme iga kliendiga personaalselt, lähtudes tema vajadustest ja eesmärkidest. Meie eesmärk on tagada teie heaolu ja kindlustunne, pakkudes asjatundlikku nõu, kiiret ja personaalset teenindust ning professionaalselt ellu viidud teenuseid.

Briian Consult on teie usaldusväärne partner õigusküsimustes. Me armastame oma tööd, teame, miks me seda teeme, ja kuidas seda teha. Meie põhimõtted on keskendunud eesmärgile, asjatundlikkusele, kiirusele, kvaliteedile ja paindlikkusele. Laske meil olla teie teejuhiks õnnestumise poole oma eraõiguse küsimustes.

Rohkem infot leiad meie kodulehelt. Mure korral võta julgelt ühendust!

koduleht

BRIIAN CONSULT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaie H.

Väga meeldiv koostöö ja professionaalne abi.

- Albert D.

Jäin teenusega rahule.

- Olav N.

Asjatundlik tiim, soovitan!

BRIIAN CONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Briian Consult on ettevõte, mis on oma tegevuses keskendunud peamiselt juriidiliste teenuste osutamisele, eriti Tallinnas ja Harjumaal. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele kvaliteetsete juriidiliste lahenduste pakkumisele, olles samas paindlik ja kohandudes klientide vajadustega. Lisaks juriidilistele teenustele teeb Briian Consult koostööd ka kinnisvaravahendusega tegelevate firmadega Tallinnas, laiendades seeläbi oma teenuste valikut ja pakkudes klientidele veelgi rohkem väärtust.2022. majandusaastal alustas Briian Consult uue tegevussuunaga - ehitusteenuste

Dropdown

kõik artiklid

Õigusabi: teejuht õigluse ja kindlustunde poole

Õigusabi on tänapäeva keerulises õigusmaailmas sageli hädavajalik teenus, mis võib olla võtmeks õiglaste lahenduste leidmisel erinevates juriidilistes küsimuste
ssb.ee
Õigusabi on tänapäeva keerulises õigusmaailmas sageli hädavajalik teenus, mis võib olla võtmeks õiglaste lahenduste leidmisel erinevates juriidilistes küsimustes. Tavainimene puutub elu jooksul kokku mitmesuguste õiguslike väljakutsetega, olgu need seotud perekonnaõiguse, võlaõiguse, pärimisõiguse või mõne muu valdkonnaga. Õigusabi pakub professionaalset juhendamist ja nõustamist, mis aitab teil mõista oma õigusi ja kohustusi ning leida lahendusi keerulistele olukordadele. Selles artiklis uurime, miks õigusabi on nii oluline ja kuidas see võib teie elu positiivselt mõjutada. Õigusabi on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.