Rohkema info nägemiseks:

JANERI PUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete täite- ja haljastusmaterjalide pakkumisele ning pinnasetööde teostamisele, mis loovad tugevaid ja vastupidavaid ehitusprojekte.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Janeri Puit OÜ on ettevõte, mis asutati juba 18 aastat tagasi, kujundades end kindlalt ehitusmaterjalide ja pinnasetööde valdkonnas. Meie tuumiku moodustab pühendunud meeskond, mis on treenitud kõige nõudlikumate projektide jaoks, olgu selleks siis maapinna tasandamine, drenaažitööd või materjalide töötlemine ja taaskasutamine. Oleme tuntud oma kvaliteetsete materjalide, nagu liiv, kruus ja killustik, pakkumise poolest, mis on oluline osa erinevate ehitus- ja haljastusprojektide jaoks.

Meie ettevõtte edulugu toetub kindlalt klientide usaldusele ja suhtele, mida me väärtustame üle kõige. Meie töö kvaliteet ja pühendumus on loonud tugeva vundamendi pikaajalisteks partnerlusteks ning oleme tuntud oma võime poolest ületada klientide ootusi.

Meie vastutustundlik lähenemine projektidele ja pidev püüdlus kvaliteedi poole on andnud meile võimaluse teostada üle saja eduka projekti, mis kajastab meie oskustele ja teadmistele tuginevat tööetikat. Jätkusuutlikkus on meie töö keskmes, me kasutame oma protsessides kaasaegset tehnikat ning järgime kõrgeid kvaliteedistandardeid, mis aitab tagada parima võimaliku tulemuse.

Janeri Puit OÜ on eelkõige partner, kes mõistab oma klientide vajadusi ja eesmärke ning on pühendunud nende saavutamisele, lähtudes jätkusuutlikust arengust ja keskkonnasõbralikkusest. Meie ettevõtte missioon on aidata kaasa tugevate ja vastupidavate ehitusprojektide loomisele, pakkudes selleks parimat alust – kvaliteetseid materjale ja professionaalset pinnasetööde teostust.

JANERI PUIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin U.

Alguses esines probleeme sobiva pinnasetäidise leidmisega, kuid ettevõte aitas lahendada ja tagada, et kõik vastas projekti vajadustele. Kogemus oli tõeliselt professionaalne.

- Karl L.

Materjalid olid kvaliteetsed ja sobisid ideaalselt minu projektile. Soovitan soojalt antud ettevõtte seda teenust!

- Margus N.

Ettevõte pakkus kvaliteetset materjali ning tagas selle nõuetekohase paigaldamise ja hoolduse. Suur aitäh Teile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millega meie ettevõte tegeleb?

Mis teeb ehitusprojekti tõeliselt vastupidavaks ja kindlaks? Vastus peitub vundamendis. Ehituse kõige olulisem komponent on materjal, mida kasutatakse aluse loomiseks. Sellest saab alguse tõhus ja tugev struktuur. Tänu meie ettevõttele saab see algus olema teie projektis parim võimalik. Meie ettevõte on spetsialiseerunud just nimelt sellele – pakkuda kvaliteetseid täitematerjale ja professionaalseid pinnasetöid, mida teie projektid vajavad. Meie lai valik materjale sisaldab kõike alates killustikust kuni liiva ja kruusani. Tänu meie laialdasele valikule leiab iga klient just enda projekti

Dropdown

kõik artiklid

Kust leida materjali pinnasetäiteks?

Pinnasetäitematerjali leidmiseks on mitmeid võimalusi, sõltuvalt teie projekti nõuetest ja eelistustest. Siin on mõned levinumad kohad: Kivimitööstused: K
ssb.ee
Pinnasetäitematerjali leidmiseks on mitmeid võimalusi, sõltuvalt teie projekti nõuetest ja eelistustest. Siin on mõned levinumad kohad: Kivimitööstused: Kivimitööstused müüvad erinevaid kivimaterjale, mis sobivad pinnasetäitematerjaliks, nagu liiv, kruus, purustatud kivi jne. Pinnasetööde ettevõtted: Paljud pinnasetööde ettevõtted pakuvad pinnasetäitematerjali, ning nad võivad ka pakkuda täitmise teenust. Ehituspoed: Ehituspoed müüvad erinevaid pinnasetäitematerjale, mis on spetsiaalselt mõeldud aiaprojektide jaoks. Täitematerjalide hulgimüüjad: Hulgimüüjad müüvad erinevaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.