Rohkema info nägemiseks:

RR MARKETING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 622; jälgijaid - 47. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RR MARKETING OÜ kohta arvamuslugu!"

RR MARKETING OÜ hetkeolukord

Juba 622 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

RR Marketing OÜ asutati 10. mail 2005. aastal. Osaühingu põhitegevuseks on turundusalaste konsultatsioonide, koolituste (v.a. litsentsitav) müümine, omaniku isikliku investeeringute portfelli haldamine ja erinevatesse äriprojektidesse investeerimine. Aruandeaastal osaühingul müügitulu puudus, kuid olemasolevad aktsiainvesteeringud olid aktiivsed. Aruandeaastal ei tehtud investeeringuid põhivarasse ja osaühing ekspordiga ei tegelenud. Osaühingu RR Marketing juhatus on üheliikmeline. Juhatajale aruandeaastal tasu ei makstud. Muud palgatud tööjõudu aruandeaastal ei kasutatud.

2023.a. põhieesmärgiks on jätkuvalt osaühingu väärtpaberiportfelli haldamine ja osanikuna erinevates äriühingutes tegutsemine.

RR Marketing OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte, kelle tegevusega ei kaasne mingeid keskkonna või sotsiaalseid mõjusid.

RR MARKETING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.