Rohkema info nägemiseks:

AU INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 557; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AU INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

AU INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 557 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

AU Invest tegeleb investeerimisega Eestis loodavatesse ja tegutsevatesse ettevõtetesse ning nende investeeringute haldamise ja kontrolliga.

AU Invest OÜ omab 85% suurust osalust OÜ Hansab Group üle.

2021. aasta suvel toimus OÜ Hansab Kinnisvara ja UAB Hansab Turtas eraldumine OÜ Hansab Groupist. Jagunemise teel loodi uus ettevõte

Aitom Kinnisvara OÜ. Jaguneva ühingu osanikeks on OÜ AU Invest, mis moodustab kaheksakümmend viis (85) protsenti osaühingu osakapitalist ja Tombach Consulting OÜ, mis moodustab viisteist (15) protsenti osaühingu osakapitalist.

AU Investi 2022. aasta konsolideeritud raamatupidamisaruandes kajastuvad Osaühing Hansab Group koos temale kuuluva tütarettevõtja

Hansab AS, Hansab SIA, Hansab UAB, Ellore OÜ, Hansab IT Solutions OÜ, Hansab Oy ja Hansab Group OÜ raamatupidamisaruanded. Aitom

Kinnisvara koos temale kuuluva tütarettevõtjaga Hansab Kinnisvara OÜ, UAB Hansab Turtas raamatupidamisaruanded.

Grupi ettevõtete poolt müüdavad tooted ja teenused: - Hansab Group poolt arendatud tooted – parkimis- ja transpordi juhtimise lahendus Entringo ning ruumide broneerimissüsteem Apear; - elektrooniline turvatehnika – kaubakaitse lahendused, videovalve, läbipääsusüsteemid, ATS ja valvesüsteemid, läbivalgustusseadmed, jm.

- füüsiline turvatehnika – pollarid, lüüsid, turnikeed, seifid, udukaitsesüsteemid jm.

- rahakäitlustehnika – sedelilugejad ja –sorteerijad, mündilugejad ja –sorteerijad, raha pakkimistehnika, valuutadetektorid jne.

- finants- ja maksesüsteemid – ATM-id, makseterminalid (nii riist- kui tarkvara), maksekioskid, kassalahendused, autentimiselahendused, jm.

- automaatsed süsteemid – järjekorrasüsteemid, kliendiloendussüsteemid, parkimislahendused, torutransport, tööajaarvestussüsteemid, raamatukogusüsteemid, klienditeeninduslahendused ning robootika.

- multimeedia lahendused – infotablood, ekraanid, projektorid, helisüsteemid, haldustarkvara.

- tarkvara arendus ja tugi; - tehniline konsulteerimine, projektijuhtimine ja seadmete paigaldus; - seadmete hooldus ja remont; - seadmete täisteenusrent.

Grupi ettevõtted tarnivad tooteid rohkem kui 100-lt erinevalt ettevõttelt, pakkudes tooteid maailma vastava ala juhtivatelt tootjatelt nagu NCR,

Ingenico, Glory Global Solutions, Idemia, Sony, Samsung, Mirasys, Bosch, Suprema, Gunnebo Group, Cross Point, Q-Matic, KEBA, SES,

Pricer, Suzo Happ, jm. Meie tooted vastavad rahvusvahelistele kvaliteedinõuetele. Hansabi tehniline personal on saanud tootjapoolse koolituse ning omab vastavaid sertifikaate.

Lisaks pakume Eesti turul sularahakäitlemise ja -veo teenust pankadele, kaubandusettevõtetele ning teistele organisatsioonidele, kelle igapäeva äritegevuse käigus kasutatakse sularaha.

Käivitasime sularahateenuse 2019. aastal ning omame Eestis hinnanguliselt 40% turuosa. Samuti pakume Eestis dokumentide- ja kaartide tootmis- ja personaliseerimisteenuseid nii riigi- kui ka erasektorile. Tootevalikusse kuuluvad ID-kaardid, maksekaardid, kliendikaardid, töötõendid, uksekaardid, liikmekaardid, klubikaardid, kinkekaardid, jm.

Kontserni toodete ja teenuste põhilisteks klientideks on finants-, avalik-, jaekaubandus- ja transpordisektor. Pakume oma tooteid ja integreeritud lahendusi ka paljudes teistes valdkondades.

Kvaliteedi tagamiseks on grupi ettevõttes juurutatud ISO 9001:2015, ISO/IEC 20000- 1:2011, ISO14001:2015 ja ISO/IEC 27001:2013 kvaliteedijuhtimissüsteemid ja saadud vastavad sertifikaadid.

Majandustulemused

Grupile oli 2022. aasta väga edukas. 2022. aastal teenis kontsernis suurima puhaskasumi AS Hansab (967 tuhat eurot), järgnesid UAB Hansab (380 tuhat eurot), OÜ Ellore (121 tuhat eurot), ja Hansab Oy (7 tuhat eurot). Kahjumiga lõpetas aasta OÜ Hansab IT Solutions (-88 tuhat eurot) ja SIA Hansab (-21 tuhat eurot).

Suurimateks investeeringuteks olid 2022. aastal AS Hansab poolt sularaha töötlemise laiendamiseks tehtud investeeringud Tartu keskusesse ja sularaha töötlemise tarkvarasse, hoiulaegaste ärisuuna ost AS Hansab poolt ning Hansab Group poolt arendatud parkimis- ja transpordi juhtimise lahendus Entringo. Grupi ettevõtted soetasid ka klientidele täisteenuse tingimustel väljarentimiseks erinevaid seadmed. Kokku investeeris grupp põhivaradesse 2022.aastal ligi 2,2 miljonit eurot.

Konsolideeritud bilansimahuks kujunes 2022. aasta lõpus 18 miljonit eurot.

Kontserni müügitulud ettevõtete lõikes (eurodes, sisemised käibed on elimineeritud): 2022 2021

AU INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.