Rohkema info nägemiseks:

FERGUSSON KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 544; jälgijaid - 60. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FERGUSSON KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

FERGUSSON KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 544 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 60 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Fergusson Kinnisvara jätkas lõppenud majandusaastal oma finantsinvesteeringute haldust WOHO äri- ning elukvartalit omavas tütarettevõttes EKEREPOL OÜ (51% osalus) Tallinnas, Mustamäe tee 3 ja Paldiski mnt 50/ Hipodroomi 1 kinnistut arendavates tütarettevõtetes Ekepal OÜ (100% osalus) ja Ekehus OÜ (100% osalus). Sidusettevõte Wittenhof OÜ on ajutiselt konserveeritud.

Täiendavate finantsinvesteeringute vajadus tütarettevõtete arendusprojektidesse piirdus ehitustegevuse alguse lükkumisega seoses projekteerimiskuludega. OÜ Fergusson Kinnisvara jätkas oma finantsinvesteeringutega tütaräriühingute arendusprojektidele vajaliku finantseerimise tagamist ning muid tegevusi ei alustanud ega planeeri alustada. Kinnisvara üürituru seis on alustatud projektide suhtes pikaajaliste üürielpingute olemasolu arvestades hoolimata 2022.a. toimunud kinnisvaraturu ja ehitushinna muutustest positiivne.

Osaühingu ärtegevus ei ole hooajaline ega majandustegevus lähiperspektiivis tsükliline. Majandustegevusega kaasnevad keskonna- või sotsiaalsed mõjud puuduvad.

Kuna kogu äriühingub finantstegevus toimub Eestis siis puuduvad ka valuutakursside- ja börsikursside muutustest tulenevad riskid.

Intressimääradega seotud riske seoses pangalaenude, võlakirjade jms puudumisega ei eksisteeri. Tulevaste arendustegevuseks vajalike pangalaenude intressitõus on vajalik ning võimalik maandada läbi üürihinna. Investeerimislaene saanud tütaräriühingud on planeeritava arendustegevuse lõppedes seetõttu võimelised saadud laene teenindama.

Majandusaasta jooksul anti investeeringutega seoses arendustegevuseks laene summas 2 miljonit eurot ja seni antud investeerimislaene ei tagastatud. Samuti ei tagastunud kogunenud intresse. Investeeringutega seotud intressitulud olid majandusaastal 850 tuhat eurot ja intressikulud 160 tuhat eurot. Ärikulud jäid tasemele -3 tuhat eurot.

Uusi kinnistuid ei omandatud ega võõrandatud, samuti ei omandatud ega võõrandatud osalusi teistes uutes äriühingutes.

Majandusaastal äritulu puudus.

Peamised suhtarvud 2021 2022

Varade tootlus% (puhaskasum/varad*100) 2 2

Omakapitali tootlus% (puhaskasum/omakapital*100) 3 3

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (käibevara/lühiajalised kohustused) 0,1 0

Aruandeaastal toimus 1 osanike koosolek. Äriühingul nõukogu puudus ja juhatus on jätkuvalt üheliikmeline. Juhatuse liikmele aruandeaastal tasu ei makstud, samuti ei olnud ettevõttes palgal ühtegi töötajat.

Majandusaasta lõppes 687 tuhande euro suuruse kasumiga.

FERGUSSON KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.