Rohkema info nägemiseks:

LINKSTEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 886; jälgijaid - 76. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LINKSTEN OÜ kohta arvamuslugu!"

LINKSTEN OÜ hetkeolukord

Juba 886 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 76 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Linksten OÜ on äriregistrisse kantud 25.06.2005.a.

Ettevõtte majandustegevuse põhisisuks on investeeringute valdamine ja väikelaevade rentimine.

2022 aasta oli ettevõttele edukas investeeringute haldamises ja sealt saadud tulu kasvas, aga kasvas ka väikelaevade rent. Kuigi oli tunda veel koroona epideemia mõju ja mõju avaldasid ka tugevad tuuled, mis mõjutasid pea poolt hooaega. Aastatel 2023-2025 on plaanis investeerida ca 800 000 eur, et vahetada praegune TRarga 46 välja Targa 41 vastu. Selle aqluse suurus on optimaalsem Läänemere sadamates sildumiseks ja opereerimiseks. Samuti võimaldab selle IPS juhtimissüsteem laeva kasutada ka halvemate ilmastikutingimuste puhul, mis loodetavasti võimaldab meelitada juurde uusi kliente. Uus laev peaks valmima 2025.a. kevadel. Peale uue aluse soetamist on plaanis müüa olemasolev alus.

Võimalusel realiseeritakse see ka varem.

2023 aastal jätkatakse tegevust samades valdkondades. Et pakkuda teenust ka väiksemale seltskonnale ja võimaldada neile sildumist ka väikesaartel ja laidudel, soetati 2022.a. väike 6,8 m kaater. Loodame, et selle rentimist toetab ilus ilm läbi terve hooaja. Võimalik on selle rentimine ka purjetamisvõistluste ajal nii kohtunike kui treenerite kaatriks.

Tegevusega võib kaasneda olulisi keskkonna- ja sotsiaalsed mõjusid.

Müra ja vibratsioon: väikelaevade mootorid ja veesõidukite tekitatud müra võivad mõjutada mereelustikku, sealhulgas kalu ja mereimetajaid.

Pidev müra ja vibratsioon võivad segada nende käitumist, paljunemist ja suhtlemist.

Juurdepääs merele: väikelaevade rentimine võib mõjutada juurdepääsu merele, eriti kui see muutub kättesaadavaks ainult rikastele turistidele,

See võib tekitada sotsiaalset ebavõrdsust ja piirata merekeskonna nautimist kogukonna laiematele liikmetele.

Kaatrid paiknevad Pirita TOP jahisadamas ja vajadusel on võimalik neid rentida ka Kuressaares Roomassaare või Kuressaare sadamast.

Loodetavasti võimaldavad kahe erineva suuruse ja võimalustega kaatrid pakkuda renditeenust ka erinevatele sihtgruppidele.

RIB-i transportimiseks vahetatati 2022 aastal suurema kastiauto vastu välja ka praegune Toyota Hilux, millel polnud piisavat treileri vedamise võimekust.

Tahaks loota, et meie eesmärke ei sega taas koroona viirus ja külmale ja pikale kevadele järgneb siiski soe suvi, mis on äärmiselt oluline paadirendiärile, kui hooajalisele tegevusele.

Valuutarisk ei avalda olulist mõju ettevõtte tulemustele. Seega ei ole vajadust rakendada riskimaandamismeetmeid, kuna finantsvarade ja pikajaliste kohustiste alusvaluutaks on euro ning müügitehingud on sooritatud eurodes. Kohustused tarnijatele on samuti eurodes.

2022.a veebruaris algas sõjaline konflikt Venemaa ja Ukraina vahel. Seoses sellega on paljud Euroopa Liidu ja teised riigid kehtestanud sanktsioonid Venemaa vastu, mille ulatust pidevalt muudetakse. See mõjutab märkimisväärselt majandustegevust ja inflatsiooni arengut kõrgemate energia- ja toormehindade kaudu, häirides rahvusvahelist kaubandust ja vähendades kindlustunnet. Nende sündmuste mõju 2023.

aasta tulemustele ei ole veel võimalik usaldusväärselt hinnata. Kindlasti mõjutab see varuosade tarnet ja ka kliendivoogu.

Ettevõttel on seisuga 31.12.2022 laenukohustusi summas 68 993 eurot, mille intressimääraks on 0%, seega ei esine ettevõttel intressiriski.

Finantssuhtarvud: 2022 2021

Lühiajaliste kohustuste maksevõime 10 88 9,32 maksevõime=käibevara/lühiajalised kohustused

Võlakordaja 0,02 0,02 lühiajalised kohustused+pikaajalised kohustused/bilansimaht

LINKSTEN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.