Rohkema info nägemiseks:

SEATRADE SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 872; jälgijaid - 183. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SEATRADE SERVICES OÜ kohta arvamuslugu!"

SEATRADE SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 872 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 183 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Äriühing Seatrade Services on asutatud 2005.aastal.Ettevõtte põhitegevus on merelaevadega kaubavedude korraldamine ja merealuste tehniline haldamine. 24.veebruaril 2022 tungis Vene Föderatsioon Ukraina territooriumile. Sellega seoses kehtestasid Europa Liit ja USA teatud majandussektorile ja finantssektorile sanktsioonid Vene Föderatsiooni vastu. Sõda Ukrainas on mõjutanud meie kaubavedude mahtu. Alates 2022.aasta juunist ettevõte enam merelaevadega kaubaveo korraldamise teenuseid ei osuta.

2021.aasta aprillis äriühing asutas tütarettevõtted OÜ Forecaste Logistics ja Bowsprit Trading OÜ. Kuna tõttarettevõtted ei alustanud majandustegevust, 2022.aastal nad kustutati Äriregistrist.

Tulud, kulud ja kasum 2022.aastal äriühing Seatrade Services müügitulu moodustas 8,0 miljonit eurot, mis on 26% võrra suurem kui eelmisel majandusaastal.

Aruandeaasta äriühing lõpetas kahjumiga 230,7 tuhat eurot. Kahjum on seotud kaubaveo mahu vähenemisega.

Valuutakursside muutmise risk

Arveldused äriühingul hankijatega ja ostjatega toimuvad eurodes ja dollarides, mille tõttu on olemas valuutakursi risk.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Äriühingul Seatrade Services põhieesmärgid järgmiseks majandusaastaks on oma positsiooni säilitamine ja kinnitamine meretranspordi teenuste osatamise turul.

SEATRADE SERVICES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.