Rohkema info nägemiseks:

HEXATRONIC BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 651; jälgijaid - 91. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HEXATRONIC BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

HEXATRONIC BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 651 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 91 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hexatruflic Baltic OU (ettsvOtei asutoti 2005 aaslal.

?020. novembris omandas Roolsi borsifirma Hexatronic Group AB ainuosaluse Hexatronic Baltrc OU-$. Hexatronic Group AB on ulBfiaailntns kontsern, mis areodab. turuotab ja tarnib tooteid, komponente ja sajsleemilahendusi, ks$kendudes peamrselt li!beroptika turule. Hexatror:rc

Group pakub laias valikus uLlenduslikke stisteemi- ja tooteiahendusi eelk6igs passiivs6 tiiberoptilise infrasfruktuuri jaoks,

Hexatron,c Ballic OU-ss6 kuuluvarj jSrgmised tsiarettevdiled: - I'jexalr0nic 0U - Hexalronic SIA - Hexatronic UA.B.

Hexatronic Baltic OU ar,nimr kBhlib aloles 15.09 ?0?2 (etlevotte endinc arinimi oli Baltronic Group OUt.

Koik Hexat.onic Baliic OU tritarettevafied on sertiflts€eritud ISO 9001 kvaliteedtuhtimise ]a ISO 14001 ke$kkonnajuhtimissasl6emi standardire kohasell ning efievotte integreeritud juhtimissristeem loimis efektiivselt. Molemal kinnitasid vastavushindamised, sise- ia valisauditid. Eltev6[e tegevu$tega ei kaasnenud aruandeaastal keskkonnamdjusid.

Majandusaastal.ia aruande kooslamise perioodil ei ilmnenud ettev6ttele valuulakur$side, intressimdArade ja bdrsikursside muutumtsega seonduvaid olulisr riske.

Hexatronic Ballic 00 iuhatus tegeleb ,looksvalt ettevottega seolud riskido ja ohtude hrndamisega. Ukraina scja negaliivne m6ju ei ole ettev6lele otsest m6iu avaldanud la voiinalikku m6iu ei ore h€tkei ette n5h6. Kuna Hexatronic Battic ou"s Bi ole triotajaid, siis covlD-19 molu ei ofia ettevotte seigukohall olulist tdhendust. Hexatronic Baltrc OU tuhalus€ liikmetel€ ei ole aruandeaastal srveslatud lasusid ega 6i ote t€htud erakorralisa veljamakseid.

Magnus Eidebo

CEO/legevjuht

HEXATRONIC BALTIC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.