Rohkema info nägemiseks:

SAARCAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3145; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta SAARCAR OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SAARCAR OÜ juures oleme rohkem kui lihtsalt autosalong; oleme teie värav parimatele sõidukogemustele, mida Euroopa pakub. Asudes Kuressaare südames, oleme uhked, et toome erakordseid sõidukeid üle kogu kontinendi otse teie ukse ette. Meie kirg autode vastu ja pühendumus teeninduse tipptasemele on see, mis paneb meid tarnima mitte lihtsalt autot, vaid lubadust jõudlusest, luksusest ja usaldusväärsusest.

Meie hoolikalt valitud sõidukite valik on põhjalikult läbi mõeldud, et tagada iga auto vastavus meie kõrgetele kvaliteedi- ja meisterlikkuse standarditele. Olgu turul otsitavaks siis elegantne sedaan, robustne maastur või sportlik kabriolett, meie varu kindlasti sütitab teie kirge teedel sõitmise vastu. Fookusega autode müügile ja autode tellimisele Euroopast, oleme spetsialiseerunud protsessi muutmisele teie unistuste auto omamisest võimalikult sujuvaks.

Mõistes meie klientide ainulaadseid vajadusi, pakume isikupärastatud teenust, mis võimaldab teil tellida autosid vastavalt teie spetsifikatsioonidele. Meie asjatundlikkus sõidukite müügis tagab, et teie ostu iga aspekt on käideldud suurima hoolivuse ja professionaalsusega. Konsultatsioonist kohaletoimetamiseni on meie meeskond pühendunud pakkuma probleemivaba kogemust, mis on sama esmaklassiline kui sõidukid, mida pakume.

Asudes aadressil Kalevi põik 1, on meie näitusesaal meie pühendumuse tunnistajaks autotööstuse tipptasemele. Kutsume teid külastama meid ja uurima meie sõidukite kollektsiooni. Neile, kes eelistavad veebis sirvimise mugavust, pakub meie veebisait põhjalikku ülevaadet meie müügis olevatest autodest. Võtke meiega ühendust numbril +372 50 37866 või e-posti teel aadressil info@saarcar.ee, et küsida päringuid või planeerida isikupärastatud konsultatsiooni.

SAARCAR OÜ juures ei müü me lihtsalt autosid; me loome püsivaid suhteid oma klientidega, tagades, et iga suhtlus on sama tasuv kui teekond, millele asute oma uue sõidukiga. Liituge meiega autotööstuse täiuslikkuse poole püüdlemisel.

Kontakt

SAARCAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi M.

Suurepärane teenindus! Leidsin endale unistuste auto ilma igasuguste mureteta.

- Mart P.

Täiuslikult korraldatud protsess alates konsultatsioonist kuni auto kohaletoimetamiseni. Soovitan soojalt!

- Liis S.

Mul oli suurepärane kogemus SAARCARiga. Nad said täpselt aru, millist autot ma vajan, ja aitasid mul leida täiusliku valiku.

Miks valida oma järgmiseks autoks Euroopa auto?

Euroopa autod on pikka aega olnud sünonüümiks luksusele, sooritusvõimele ja kvaliteedile. Saksamaa autobahnidelt Itaalia moetänavateni esindavad Euroopa sõidukid traditsiooni ja innovatsiooni segu, mis on vallutanud autoentusiastide ja igapäevaste sõitjate südamed. Ülekaalukas inseneritöö ja sooritusvõime Europal on autotööstuse inseneritöös pikk ja värvikas ajalugu, millel on täpsuse ja detailidele pühendumise maine. Euroopa autotootjad investeerivad suurelt uurimis- ja arendustegevusse, tagades, et iga mudel on nende pühendumuse tunnistajaks tipptasemele. Kui rääkida sooritusvõimest, on

Dropdown

kõik artiklid

Millised on eelised otse Euroopast auto tellimisel?

Euroopa on tuntud oma rikka autotööstuse pärandi poolest, pakkudes autoentusiastidele ja nõudlikele ostjatele palju võimalusi. Luksuslikest sedaanidest kuni kõr
ssb.ee
Euroopa on tuntud oma rikka autotööstuse pärandi poolest, pakkudes autoentusiastidele ja nõudlikele ostjatele palju võimalusi. Luksuslikest sedaanidest kuni kõrge jõudlusega sportautodeni - Euroopa turg pakub midagi igaühele. Kuidas aga navigeerida oma unistuste auto tellimise protsessis Euroopast? See juhend juhatab teid läbi iga sammu, tagades sujuva ja nauditava kogemuse. Otse Euroopast auto tellimine toob kaasa mitmeid eeliseid. Teil on juurdepääs laiemale mudelite valikule, sealhulgas neile, mida teie kohalikul turul ei pakuta. Lisaks on Euroopa autodel sageli ainulaadsed omadused ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.