Rohkema info nägemiseks:

HOLDING INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2871; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta HOLDING INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Suvisel päeval, kui päike särab ja linnulaul täidab õhku, soovime kõik nautida oma aia ilu. Aiandusprof ja Holding Invest on kaks ettevõtet, mis on pühendunud selleks, et tagada teie aia hoolduse tipptase. Oleme spetsialiseerunud aiahooldustoodetele, taimekaitsevahenditele, väetistele ja paljule muule, et muuta teie aed mitte ainult ilusaks, vaid ka tervislikuks ja õitsevaks.

Meie tipptasemel väetised on võtmeks sellele, et tagada teie aia tervislik ja elujõuline kasv. Aiandusprof ja Holding Invest pakuvad laia valikut väetisi, mis on loodud vastama erinevate taimede vajadustele. Olgu tegemist lillepeenra, köögiviljaaia või rohelise muruplatsiga, meie väetised tagavad, et teie taimed saavad vajalikud toitained ja kasvavad lopsakalt ning õitsevad kaunilt.

Aiahooldus ei ole ainult väetiste küsimus; see hõlmab ka tõhusat taimekaitset. Aiandusprof ja Holding Invest pakuvad laia valikut taimekaitsevahendeid, mis aitavad teil võidelda kahjurite vastu ja kaitsta oma taimi haiguste eest. Meie tooted on välja töötatud professionaalide poolt, et tagada teie aia kaitse kõrgeimal tasemel.

Lisaks aiandustoodetele pakume ka koduhoolduseks vajalikke tooteid, sealhulgas turbatooteid, istutustarvikuid ja mitmesuguseid aiandustarvikuid. Olgu teil siis suur aed või mõnus rõduaas, meie tootevalikuga saate luua hubase ja rohelise keskkonna otse oma koduhoovis.

Aiandusprof ja Holding Invest pakuvad mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid oleme ka teie usaldusväärsed aianduspartnerid. Teeme koostööd nii jaemüügi kui hulgimüügiga, tagades, et meie kvaliteetsed tooted jõuavad kõikjale, kus on vajadus professionaalse aiahoolduse järele.

Kui soovite muuta oma aed kaunimaks ja tervislikumaks, võtke meiega ühendust. Aiandusprof ja Holding Invest on siin, et pakkuda teile parimaid lahendusi aiahoolduseks. Koos loome unikaalse ja õitseva aia, mis peegeldab teie isikupära ja stiili. Ootame teiega koostööd ja aitame teil saavutada aiahoolduse tipptase!

AIANDUSPROF

HI.EE

HOLDING INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rein

Tõhusad väetised, suurepärane klienditeenindus.

- Toomas

Lihtne ja kiire ostuprotsess, rahulolev klient siin!

- Kadi

Suurepärane kogemus, usaldusväärne partner aiapidajatele!

- Rein

Tõhusad väetised, suurepärane klienditeenindus.

- Toomas

Lihtne ja kiire ostuprotsess, rahulolev klient siin!

- Kadi

Suurepärane kogemus, usaldusväärne partner aiapidajatele!

HOLDING INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Holding Invest OÜ kanti äriregistrisse 21 novembril 2005.a Firma põhitegevusalaks on väetiste ja taimekaitsevahendite müük. Oleme Leedu firma MKDS taimekaitsevahendite ja keemia kaupade ametlik turustaja Eestis. 2022. majandusaastal moodustas Holding Invest OÜ müügitulu 286 247 EUR. Palkadeks välja makstud 35 569 EUR. Peamised finantssuhtarvud Käiberentaablus = puhaskasum/netomüügikäive 2022.a 2021.a 22013/286247*100 = 7,7 23335/350719*100 = 6,6 Varade rentaablus = puhaskasum/varad kokku 22013/852713*100= 2,6 23335/819090*100 = 2,8 Omakapitali rentaablus (ROE) = puhaskasum/omakapital

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas taimeid keskkonnasõbralikult kaitsta?

Keskkonnateadlikkuse suurenedes ei saa ülehinnata jätkusuutlike praktikate tähtsust aias ja põllumajanduses. Keskkonnasõbralik taimekaitse ei tähenda ainult kah
ssb.ee
Keskkonnateadlikkuse suurenedes ei saa ülehinnata jätkusuutlike praktikate tähtsust aias ja põllumajanduses. Keskkonnasõbralik taimekaitse ei tähenda ainult kahjulike kemikaalide vältimist; see tähendab keskkonna loomist, kus taimed saavad loomulikult areneda. See lähenemine toob kasu mitte ainult meie aedadele, vaid ka kohalikele ökosüsteemidele ja meie tervisele. Traditsioonilised taimekaitsemeetodid sõltuvad sageli sünteetilistest pestitsiididest ja herbitsiididest, mis võivad olla keskkonnale, kasulikele putukatele ja inimeste tervisele kahjulikud. Nende kemikaalide liigne kasutamine on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.