Rohkema info nägemiseks:

VEOSEPAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3960; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta VEOSEPAD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Veosepad on ettevõte, mis on pühendunud pakkuma laias valikus teenuseid, mis aitavad meie klientidel sujuvamalt ja muretumalt oma transpordi- ja kinnisvara vajadustega toime tulla. Meie pikaajaline kogemus ning kõrge professionaalsuse ja usaldusväärsuse tase on muutnud meid oma valdkonna juhtivaks tegijaks.

Üks meie põhiteenustest on veoteenus. Oleme spetsialiseerunud erinevat tüüpi veosele, olgu selleks siis kaupade transport, mööbli transport või midagi muud. Meie kogenud meeskond tagab, et teie kaup jõuaks sihtkohta turvaliselt ja õigeaegselt.

Lisaks veoteenusele pakume ka kolimisteenust. Kolimine võib olla keeruline ja stressirohke protsess, kuid meie eksperdid teevad selle teile lihtsaks. Aitame teil oma kodu või kontori kolimisel kõik korralikult ja ohutult sihtkohta viia.

Remondieelse suurpuhastuse ja tühjendamise teenused on veel kaks meie valdkonda, kus oleme oma oskuste ja kogemustega klientidele suureks abiks. Olgu tegemist remondi ettevalmistamisega või kinnisvara tühjendamisega, saate meie professionaalidele kindlasti loota.

Veosepad on ettevõte, mis teab, kui tähtis on teie vara ja aeg ning me teeme kõik endast oleneva, et tagada teile parim teenindus. Olgu teie vajadused suured või väikesed, võite loota meie usaldusväärsusele ja kvaliteedile. Teie rahuolu on meie jaoks esmatähtis, sest me ei liiguta lihtsalt kaupu, vaid loome mugavama ja turvalisema keskkonna teie jaoks.

Kui vajate kolimisel abi, siis võtke ühendust ettevõttega Veosepad!

Kontakt:
heikz@hot.ee
+3725018547

VEOSEPAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi K.

Ma olen nende kolimisteenusega väga rahul, kõik oli väga hästi teostatud!

- Jan R.

Kiire ja professionaalne töö!

- Andrus J.

Meeskond jättis suurepärase mulje!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VEOSEPAD OÜ tegevusaruanne 2022

Firma, mis on tuntud oma autotranspordi veoteenuste poolest Eesti siseselt, on ainuomanikuga ettevõte, mis on aastate jooksul näidanud märkimisväärset kasvu ja stabiilsust. 2022. aastal saavutas ettevõte muljetavaldava tulemuse, kus nende käive moodustas varasema aastaga võrreldes 128,1%. See on märkimisväärne saavutus, mis peegeldab ettevõtte pühendumust ja pidevat püüdlust paremuse poole. Kõnealuse ettevõtte teenuste maht kasvas samuti 28%, mis on veel üks tõendus selle kohta, et ettevõte on jätkuvalt tulevikuga ettevõte. See kasv ei oleks olnud võimalik ilma ettevõtte strateegiliste

Dropdown

kõik artiklid

Professionaalne kolimisteenus - teie käepärane abimees

Kolimine - see võib olla üks elu kõige põnevamaid ja samas ka stressirohkemaid kogemusi. Uude kohta kolimine toob endaga kaasa palju ootusi ja unistusi, kuid sa
ssb.ee
Kolimine - see võib olla üks elu kõige põnevamaid ja samas ka stressirohkemaid kogemusi. Uude kohta kolimine toob endaga kaasa palju ootusi ja unistusi, kuid samal ajal ka palju väljakutseid. Üks olulisemaid otsuseid, mida kolimise käigus teha tuleb, on see, kuidas teie vara ohutult ja hõlpsalt uude sihtkohta toimetada. Õnneks on olemas spetsialiseerunud kolimisteenuseid pakkuvad ettevõtted, mis võivad muuta selle protsessi lihtsaks ja muretuks. Kui tegemist on kolimisega, ei piisa sageli pelgalt paarist sõbrast ja renditud veoautost. Professionaalne kolimisteenus on kogemuste ja oskuste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.