Rohkema info nägemiseks:

VIKINGWINGS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 533; jälgijaid - 14. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VIKINGWINGS OÜ kohta arvamuslugu!"

VIKINGWINGS OÜ hetkeolukord

Juba 533 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Viking Wings alustas oma tegevust oktoobris 2005.a. Põhitegevusalaks oli mänguasjade jaemüük ning kinnisvara tehingud, mis aga on aastatega muutunud. 2008 aastal muudeti väikse ja paindliku ettevõttena põhitegevusala. Põhitegevusalaks 2019 aastal on ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine ja seal hulgas ka projektijuhtimine, turundusstrateegiate formuleerimine, müügijuhtimine, jaotuskanalite organiseerimine ning turundus müügikohtades. Lisa tegevusena pakutakse rentnikele kiidi teenusena hobikalastus nõustamist koos varustuse rendiga. Lisategevusena tegeletakse ka kinnisvarainvesteeringute rentimisega.

2022 aasta kogu töö tehti ära ühe juhatuse liikme/tegevjuhi poolt, kes oli ka ainuke palgaline ettevõttes. Põhiliselt tegeleti erinevatele sihtguppidele suunatud projektide täide viimisega läbi projektijuhtimise ja nõustamise. Lisaks tegeleti aktiivselt ka uute tegevussuundade otsimise ning laiendamisega, klientide otsimisega välisturgudelt ja kodumaalt.

Juhatuse liikme tagasikutsumisega või lahkumisega täiendavaid kohustusi ettevõttele ei teki.

Finantssuhtarvud

Arvutuskäik 2021 2021

Müügikäibe puhasrentaablus puhaskasum/müügitulu 53,61 % 33,45%

Koguvara puhasrentaablus puhaskasum/keskmine koguvara 16,91% 12,11%

Omakapitali rentaablus puhaskasum/keskmine omakapital 17,15% 12,51%

Personal

Juhatuse liikmele arvestati juhatuseliikmetasu 2022 aastal 11 731 eurot.

Rohkem palgalisi ettevõttes ei ole.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Planeeritud on jätkata sama tegevustega ka aastal 2023. Väikese ja paindliku ettevõttena pakutakse laiapõhjalist projektijuhtimise teenust alates planeerimisest kuni teostuseni erinevate kliendi vajaduste lõikes, sisaldades turundusstrateegiate formuleerimist, analüüsist kuni müügi juhtimise ja müügini. Lisa tegevusena laiendatakse oma tegevust pakkudes klientidele lisaks kalaturismile ka Eestimaa imelise looduse nautimise võimalusi erinevatel veekogudel. 2023 planeeritud käive on 150 000 EUR-i. Ettevõtte põhieesmärgiks aastal 2023 on käibe suurendamine ja kasumi hoidmine 2022 aasta tulemuste tasemel. Eeldused selleks loob fakt, et võrreldes eelneva aastaga on majandusprotsessidest tingituna vajadus sisse osta erinevate projektijuhtimiste teenust versus oma töötajate palkamisele, mis on suurem kulu ettevõtetele. Lisaks eelnevale on oodata ka siseturismi tõusu ja uute projektide realiseerumist. Seega potentsiaal on olemas. 2023 aastal ei ole plaanis võtta palgale lisa tööjõudu vaid vajadusel osta teenus sisse.

VIKINGWINGS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.