Rohkema info nägemiseks:

VABA VARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 730; jälgijaid - 3. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta VABA VARA OÜ kohta arvamuslugu!"

VABA VARA OÜ hetkeolukord

Juba 730 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtte lühitutvustus

Vaba Vara OÜ asutati 14.oktoobril 2005.a.

Äriühingu põhitegevus on investeeringute haldamine.

Vaba Vara kontserni põhitegevuseks on seadmete ja masinaehituskomponentide allhanketootmine.

Kontserni struktuur:

Vaba Vara OÜ

TB Works OÜ 60%

Vaba Vara OÜ majandusaastaaruanne on koostatud perioodi 01.01.2023-31.12.2023 (12 kuud) kohta, varasem võrreldav periood on 01.06.2021-31.12.2022 (18 kuud). TB Works Osaühing ja OÜ TBW SPV, mis oli varasemas perioodis Vaba Vara tütarettevõte, sõlmisid 20. veebruaril 2023 ühinemislepingu, mille tulemusel ühines 01. jaanuar 2023 seisuga OÜ TBW SPV tütarettevõttega TB Works Osaühing.

Majandusaasta konsolideeritud müügitulu oli 16,3 miljonit eurot, millest moodustasid seadmed ja keeviskonstruktsioonid 92%, masintöödeldud komponendid 6%, muud tooted ja teenused 2%.

Majandustegevuse ja –tulemi kommentaar

Majandusaasta tulemust hindab Vaba Vara OÜ juhatus heaks. Jätkuvalt mõjutas majandusaastal investeeringute väärtust kiire inflatsioon ja Euribori kasv. See põhjustas omakorda osade sektorite majandustegevuse languse, mille tulemusel tellimuste arv langes või lükkus tulevastesse perioodidesse.

Kontserni investeeringuid uurimis- ja arendustegevusse olid majandusaastal 9 tuhat eurot (eelmine majandusaasta 0 tuhat eurot).

Plaanid järgnevaks majandusaastaks

Vaba Vara OÜ uue majandusaasta eesmärgiks on jätkuvalt investeerida uutesse projektidesse.

TB Works OÜ lähiaastate väljakutseks on säilitada rentaablus kiiresti kasvavate tööjõu- ja materjalikulude tingimustes. Selleks tuleb pidevalt tegeleda sisemiste protsesside efektiivsuse tõstmisega. Uute klientide leidmiseks Norra, Taani ja Rootsi turul planeeritakse osaleda erialamessidel

Kontsern planeerib uuel majandusaastal teha investeeringuid uurimis- ja arendustegevusse samal tasemel

VABA VARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.