Rohkema info nägemiseks:

PUHAS MAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalseid puhastusteenuseid alates akende pesust ja vihmaveerennide puhastusest kuni põrandate ja fassaadide süvapesuni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Puhas Maja OÜ on usaldusväärne ja professionaalne puhastusteenuste pakkuja, kes tegeleb mitmesuguste pindade puhastamisega alates akende pesust kuni katuste ja tänavakivide süvapesuni. Meie eesmärk on muuta teie kodu või ärihoone säravalt puhtaks ja meie kogenud meeskond tagab, et teenused on alati kõrge kvaliteediga.

Puhas Maja pakub professionaalset vihmaveerennide puhastust ning ummistuste tõhusat likvideerimist. Kasutame kaasaegseid tehnikaid ja Skyvac seadet, mis võimaldab meil teostada kaamerate abil vihmaveerennide inspektsiooni ja puhastust kuni 20 meetri kõrguselt. Meie akende pesu teenus viiakse läbi Ionicsystems V4 seadmega, kasutades kuuma vett, tagades seeläbi tõeliselt säravad aknad, isegi kõrgemates kohtades. Puhas Maja teostab põrandate süvapesu erinevatel pindadel, sealhulgas treppidel, betoonil, kivil ja kiviplaatidel, taastades nende algse puhtuse ja sära.

Sõltuvalt trepikodade kasutamisaktiivsusest soovitame trepikodade ja treppide süvapesu kord aasta või kahe tagant, tagades puhtuse ja ohutuse kõigile kasutajatele. Kasutame Rotovac seadet vaipade puhastamiseks, mis on eriti efektiivne määrdunud pindade puhul, tagades teie vaipadele värskuse ja puhtuse. Teostame fassaadide pesu nii väikestel majadel kui ka kõrghoonetel, eemaldades sambliku ja muu mustuse. Samuti pakume katuste pesu, et tagada nende vastupidavus ja pikaealisus.

Meie kuumaveepesu teenus hõlmab tänavakivide puhastamist kuni 90 °C survepesuriga, tagades puhtad ja turvalised kõnniteed ja sissesõiduteed. Puhas Maja võtab enda kanda lume ja jääpurikate eemaldamise katustelt, tagades kodu või ärihoone ohutuse talvisel perioodil. Teostame tänavakivide puhastust ning pakume mitmeid muid eritöid vastavalt teie vajadustele.

Kui soovite, et teie kodu või ärihoone säraks puhtusest, võtke meiega ühendust! Oleme valmis leidma parima lahenduse just teie jaoks. Puhas Maja OÜ - Teie usaldusväärne partner puhtuse tagamisel.

Võtke ühendust juba täna!
KONTAKT

PUHAS MAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Siim R.

Kiired, täpsed ja viisakad. Võrreldamatu teenindus.

- Jaanika M.

Väga professionaalne teenindus. Kodu on säravalt puhas!

- Marko P.

Suurepärased puhastusteenused, taskukohased hinnad. Soovitan soojalt!

PUHAS MAJA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Puhas Maja põhiline müügitulu tuli puhastusseadmete ja -masinate väljarentimisest ja muudest puhastusteenustest. 2023. aastal on kavas puhastuse eritööde suunal tegevust laiendada. Müügitulu oli 2022.a. 35 402 eurot. Juhatuse liikmetele ei ole makstud eraldi tasusid ega eraldatud muid hüvesid. OÜ Puhas Maja on jätkusuutlik ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutab keskkonna puhtus sinu elukvaliteeti?

Sinu kodu on rohkem kui lihtsalt füüsiline paik, kus elada. See on koht, kus sa lood mälestusi, jagad naeru ning tunned end turvaliselt ja armastatuna. Sellepär
ssb.ee
Sinu kodu on rohkem kui lihtsalt füüsiline paik, kus elada. See on koht, kus sa lood mälestusi, jagad naeru ning tunned end turvaliselt ja armastatuna. Sellepärast on oluline, et su kodu oleks alati puhas ja hubane, sest just see mõjutab otseselt sinu elukvaliteeti. Puhas Maja OÜ on siin, et muuta su kodu mitte lihtsalt puhtaks, vaid ka elamisväärseks ja säravaks paigaks, kus igal nurgal peegeldub sinu heaolu ja rahulolu. Puhas Maja OÜ pakub laias valikus professionaalseid puhastusteenuseid, mis on loodud sinu mugavuse ja tervise nimel. Meie kogenud meeskond tagab, et su aknad on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.