Rohkema info nägemiseks:

ELEDI&NIKOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud individuaalsetele õmblustöödele, rõivaste paigaldamisele ja rõivaste remondile, tagades, et iga tükk on kohandatud täiuslikkusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ELEDI&NIKOL OÜ maailma, kus iga pistetus jutustab pühendumuse, täpsuse ja stiili loo. Alates meie uste avamisest Tartus jaanuaris 2000 oleme olnud pühendunud teie rõivaste unistuste elluviimisele. Meie asutaja, Tatjana Telvar, on kasvatanud kirge õmblemise vastu, mis on saanud meie brändi südameks. Rikka ajalooga, mis algas juba enne meie ametlikku käivitamist, töötades eraettevõtjana, oleme ehitanud üles maine suurepärasuse poolest individuaalsetes õmblustöödes, rõivaste sobitamises ja riiete parandamises.

ELEDI&NIKOL OÜ usub isikliku puudutuse jõusse. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud individuaalsetele õmblustöödele, rõivaste sobitamisele ja riideparandusele, tagades, et iga ese oleks täiuslikult sobitatud. Olgu teil vaja kergeid rõivaid, tööriietust või pidulikku riietust, meie osavad käed on valmis looma rõivaid, mis sobivad mitte ainult teie kehale, vaid ka teie ainulaadsele stiilile ja eelistustele.

Meie teenused ulatuvad kaugemale traditsioonilisest rätsepatööst. Pakume lukkude vahetust nahktagidel, loome kohandatud mudeleid, mis rõhutavad teie figuuri, ja hoiame alati teie soove meie disainide esirinnas. Mõistame, et aeg on oluline, mistõttu kohandame teie ajakava sobituste jaoks ja pakume kiirendatud teenuseid, kui vaja, kuigi kiirustellimused võivad hinnalt erineda meie standardmääradest.

Astuge meie salongi aadressil Jaama 143, Tartu, ja kogege tõelist käsitöö erinevust. Meie slogan, Õmblemise meisterlikkus, rätsepatöö elegants!, ei ole lihtsalt loosung; see on meie lubadus teile. Alates hetkest, kui jagate meiega oma visiooni, kuni viimase sobituseni oleme pühendunud võrdlematule kvaliteedile ja teenindusele.

Inspiratsiooni saamiseks või oma rätsepatöö vajaduste arutamiseks ärge kõhelge meiega ühendust võtmast. Helistage meile numbril 5566 5958 või kirjutage tatjanat@list.ru. Oleme avatud esmaspäevast reedeni kella 11st hommikul kuni 5ni õhtul, valmis teid meie maailma tervitama, kus kangas kohtub peensusetega ja iga rõivas on meistriteos.

Liituge meiega ELEDI&NIKOL OÜ juures ja loome koos midagi kaunist.

ELEDI&NIKOL OÜ kontaktid

Isikupärastatud rätsepatöö kunst

Isikupärastatud rätsepatöö on ajatu käsitöö, mis kehastab individuaalsuse olemust moes. Erinevalt masstoodangust, on kohandatud rõivad valmistatud sobima sinu keha ainulaadsete kontuuridega, tagades, et iga ese on sama ainulaadne kui seda kandev inimene. Iga inimene on eristuva stiili ja kehakujuga ning isikupärastatud rätsepatöö on võti nende erinevuste omaksvõtmiseks. Koostöös oskusliku rätsepaga saad luua rõivaid, mis mitte ainult ei sobi täiuslikult, vaid peegeldavad ka sinu isiklikku esteetikat. Isikupärastatud rätsepatöö protsess Kohandatud rõiva teekond algab konsultatsioonist. Siin

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et vajad rätsepaülikonda

Rätsepaülikond on peenuse ja isikliku stiili sümbol. Erinevalt poest ostetud variantidest on rätsepaülikond loodud sobima teie keha kontuuridega täiuslikult, ta
ssb.ee
Rätsepaülikond on peenuse ja isikliku stiili sümbol. Erinevalt poest ostetud variantidest on rätsepaülikond loodud sobima teie keha kontuuridega täiuslikult, tagades meelitava silueti ja võrdlematu mugavuse. See on rõivaese, mis on lõigatud ja õmmeldud teie konkreetsete mõõtude ja stiilieelistuste järgi. Rätsepaülikonna valimine tähendab täiuslikku sobivust, isikupärast stiili ja enesekindlust, mis kaasneb millegi kandmisega, mis on tehtud ainult teile. See on investeering teie garderoobi, mis tasub end ära selles, kuidas te ennast maailmale esitate. Märk #1: Poest ostetud ülikonnad ei istu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.