Rohkema info nägemiseks:

MERKO INVESTMENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 988; jälgijaid - 129. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MERKO INVESTMENTS OÜ kohta arvamuslugu!"

MERKO INVESTMENTS OÜ hetkeolukord

Juba 988 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 129 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 59 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Baltic Electricity Engineering ärinimi muudeti 19.06.2013. aastal ja uueks ärinimeks sai Osaühing Merko Investments.

2013. aasta maikuus omandas OÜ Merko Investments 100% SIA Merks aktsiatest. SIA Merks põhitegevuseks on ehitustegevus. OÜ Merko

Investments on valdusettevõte. Investeeringut tütarettevõttesse kajastatakse kapitaliosaluse meetodil.

22. detsembril 2022 asutati Lätis 100% OÜ Merko Investmentsile kuuluv tütarettevõte SIA Merko Buve. SIA Merko Buve põhitegevuseks on ehitustegevus.

Väliste sündmuste mõjud 2022. Covid-19 tõttu 2022 aastal tegevus ei kannatanud, pandeemiahirm on taandunud ja vaktsiinide vaba kättesaadavus tagab uute oluliste mõjude ilmnemise. Venemaa jätkuv agressioon omas teatud mõju 2022 esimesel poolaastal materjalide tarneprobleemina, kuid mõjude paljususe ja kõikide osapoolte hübriidsete tegevuste tõttu ei ole sõjategevuse mõju raamatupidamisliku täpsusega endiselt võimalik hinnata. Ühelt poolt on sanktsioonid, energia hinnakasv ja inflatsioon viinud sisendhindade üldise kallinemiseni.

Teiselt poolt on sõjapõgenike poolt pakutav suhteliselt odavam tööjõud vaos hoidnud kohaliku tööjõu palgaootuste kasvu ja nende genereeritud täiendav nõudlus eluasemete turul hoidnud korteriturgu tugevamana vaatamata ebakindluse kasvule. Erisuunaliste mõjude hindamine on jätkuvalt keeruline, koondamine ühtseks mõjuhinnanguks pole piisava täpsusastmega võimalik. Euroopa Liidu meetmed inflatsiooni taltsutamisel (eeskätt baasintresside tõus) tähendavad investeeringute ja ostude vähenemist majanduses tervikuna, millel on ehitussektori sisest konkurentsi teravdav ning marginaale allasuruv mõju. Arvestades, et need meetmed asuvad mõju avaldama pigem 2023 aastal, ei too need kaasa 2022 aruandes ümber- ega allahindlusi.

Bilansipäevajärgselt, 13. jaanuaril 2023 registreeriti SIA Merko Buve Läti Äriregistris.

2022. aastal saadi tütarettevõttelt SIA Merks dividende summas 1 100 000 eurot, mis maksti samas summas edasi emaettevõttele AS Merko

Ehitus.

2022. aasta puhaskasum oli 4 206 822 eurot (2021: puhaskasum 2 800 613 eurot).

Töötajaid ettevõttes ei ole. Osaühingu juhatus koosneb 2 liikmest, kellele töötasu ei maksta.

2022 2021

Omakapitali määr % 100 100

Omakapitali määr % Omakapital / Varad kokku

Juhtkond on seisukohal, et tegevus jätkub järgmise 12 kuu jooksul.

MERKO INVESTMENTS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.