Rohkema info nägemiseks:

E.M.A MODEL MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 917; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta E.M.A MODEL MANAGEMENT kohta arvamuslugu!"

E.M.A MODEL MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 917 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 oli planeeritud endine tegevusvaldkond, seega foto- ja lavamodellide vahendamine Eesti moe- ja välismaa reklaami-, moeala klientidele ning välisagentuuridele.

Covid-19 perioodi jooksul toimunud muutused on lõplikult kogu tegevusala toimimisstruktuuri maailmas muutnud.

Kuna koostööpartnerid välismaal teevad veel siiani palju tööd distantsilt, siis on keerulisem lahendada kriitilisi olukordi, kuna inimesed reageerivad aeglasemalt. See omakorda vähendab firma toimimise efektiivsust.

Väga paljude välismaa koostööpartnerite töötajad on muutunud viimaste aastate jooksul, mis nõuab uute suhete arendamist ja inimestega kontaktide taas ülesehitamist.

Muutunud reeglid, mis taunivad Covidi perioodile eelnenud castingute süsteemi, pole sellel erialal tegutsevatele inimestele tegelikult kasulik ja teeb alal töötamise vähem efektiivseks.

Aasiaga koostöö on olnud positiivne, kuid mitte Hiinaga, kus oli 2022 järgmine riigi lukustamise periood ja modellid ei saanud tööd teha ning pidid lepingud pooleli jätma.

Positiivne on, et pole enam nõuet modellide karantiinis olemisele.

USA-ga pole siiani koostöö enne-Covid tasemele jõudnud kuna siiani on tööviisade saamine keeruline.

Kuna seoses maailmas toimuva sõjaga on teatud maadel võimalik vaid aasia turgudele reisida, siis on need turud modellide poolt üle koormatud ja konkurents suur.

Brexiti mõju UK turul on siiani tunda, muutunud on töötamise reeglid seal ja modellidel on sinna keerulisem tööle asuda.

Eesti turg oli 2022 ikka veel aeglasem kui varasemalt, klientide poolt makstavad summad pole eriti tõusnud aastate taguse tasemega võrreldes.

Eesti turg oli 2022 ikka veel aeglane ja passiivne. 2022 aasta müügitulu oli 66 360 €, mis oli eelmise aastaga võrreldes väiksem 19,9%.

Majandustegevus lõppes kahjumiga summas 21 839 €.

Välisagentuuridega oleme ikkagi tihedat sidet pidanud ja ühisprojekte planeerinud ning organiseerinud nõupidamisi ka Zoomi teel regulaarselt.

Tööjõukulude üldsumma majandusaastal on koos 31033 eurot, kellest 3 on põhikohaga töötajat ja ülejäänud modellid ühekordsete lepingute alusel. Juhatuse liikmele tasu ei ole makstud

E.M.A MODEL MANAGEMENT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.