Rohkema info nägemiseks:

GELENWAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1057; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GELENWAL OÜ kohta arvamuslugu!"

GELENWAL OÜ hetkeolukord

Juba 1057 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Gelenwal põhitegevusalaks on õigusalane teenus füüsilistele ja juriidilistele isikutele, äririskide hindamine, konsultatsioonid ja praktiline tegevus. Samuti ärijulgeolekualane tegevus.

2022 majandusaastal oli ettevõtte müügitulu 104 605 eurot ja muud äritulud 600 eurot. Müügitulu teeniti õigusabi osutamisest konsultatsioonidest. Tegevuskulud olid 63 964 eurot ja tööjõukulud 26 239 eurot. Aruandeaasta kasum 6 654 eurot.

OÜ-l Gelenwal oli majandusaastal 2 töötajat. Juhatuse liikmega on sõlmitud tähtajatu tööleping. Juhatuse liikmele temaga lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

2023 aasta eesmärkideks on laiendada ettevõtte tegevust seal hulgas välisturgudel. Ettevõte vajab spetsiifiliste ärijulgeoleku alaste teadmistega spetsialiste/koostööpartnerid, kes nõustaksid ettevõtte kliente erinevates keerulistes piirkondades.

Samuti on 2023 aasta eesmärgiks suurendada ettevõtte sisekontrolli/riskijuhtimise alast võimekust.

GELENWAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.