Rohkema info nägemiseks:

TAVA INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 516; jälgijaid - 50. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAVA INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

TAVA INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 516 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Tava Invest OÜ on asutatud 19.jaanuaril 2006. aastal. TAVA Invest OÜ põhitegevusalaks on enda kinnisvara üürimine, ost-müük ja arendus.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli Tava Invest OÜ müügitulu 56 tuhat eurot. 2022. aasta lõppes ettevõtte jaoks 66 tuhande eurose kasumiga.

Investeeringud 2022. aastal TAVA Invest OÜ kinnisvarasse ei investeerinud. Kinnisvara müüdi aruande perioodil 71 tuhande euro eest.

Personal

Palgalisi töötajaid ettevõttel ei olnud ja juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Eesmärgid järgnevaks majandusaastaks 2023. aastal loodab ettevõtte eelkõige juhtida olemasolevaid investeeringuprojekte, aga ka paigutada raha uutesse ettevõtmistesse. Ettevõttel on selged tegevussuunad ja arengueesmärgid, mille nimel tööd jätkatakse aastal 2023.

TAVA INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.