Rohkema info nägemiseks:

NORDEM FOOD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1571; jälgijaid - 35. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDEM FOOD OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDEM FOOD OÜ hetkeolukord

Juba 1571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Nordem Food on ettevõte, mis tegeleb toidukaupade müügiga. Aastal 2022 jätkus OÜ Nordem Food traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilsus ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine.

Põhitegevusalad

Ettevõtte põhitegevus kuulub EMTAK koodi 46321 (liha ja lihatoodete hulgimüük) alla.

Realiseerimise netokäive ja kasum

Aruandeaasta realiseerimise netokäive oli 1 805 006 ja kasumiks kujunes 179 073 eurot.

Personal

OÜ Nordem Food keskmine töölepingu alusel töötavate töötajate arv majandusaastal oli 1 töötaja. 2022 aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 33 401 eurot, sellest sotsiaalmaksud olid 8 353 eurot.

Juhatuse liikmetele maksti tasu 14 156 eurot. Juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Nordem Food põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine, kauba sortimendi laiendamine, kliendibaasi suurendamine. Juhtkonna prioriteediks on müügi efektiivsuse suurendamine ja kulutuste vähendamine.

NORDEM FOOD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.