Rohkema info nägemiseks:

WATER LEVEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetsetele ehituslahendustele ja torutöödele. Tegeleme ehitustöödega, torude paigaldusega, küttesüsteemide loomisega ning veega ja kanalisatsiooniga seotud projektidega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on tuntud oma pühendunud ja kogenud meeskonna poolest, mis koosneb parimatest ehitus- ja torustikualaseid teadmisi omavatest spetsialistidest. Oleme tegutsenud aastaid ning oleme uhked selle üle, et oleme saanud usaldusväärseks partneriks nii era- kui ka äriklientidele. Meie meeskond koosneb mitmekülgsetest oskustega spetsialistidest, kes on valmis lahendama kõige keerukamaid ehitus-, torude paigaldus- ning küte-vee-kanalisatsiooni väljakutseid.

Ehitustööd: Meie ehitusmeeskond omab ulatuslikku kogemust erinevate ehitusprojektidega, alates eramajadest kuni ärihoonete ja tööstushooneteni. Meie eesmärk on tagada, et iga projekt lõppeks õigeaegselt ja eelarves, ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Meie spetsialistid jälgivad hoolikalt iga ehitusetappi, et tagada kõrgeimad standardid ja klientide rahulolu.

Torude paigaldus: Torude paigaldamine on meie ettevõtte üks peamisi tegevusvaldkondi. Meie kogenud torulukksepad omavad teadmisi erinevate torude ja kanalisatsioonisüsteemide paigaldamise kohta. Oleme osalenud erinevates projektides, alates lihtsatest torupaigaldustest kuni keerukate sanitaartehniliste süsteemide ehitamiseni.

Küte, vesi ja kanalisatsioon: Meie eksperdid on hästi kursis kütte-, vee- ja kanalisatsioonisüsteemidega ning pakuvad kõrgekvaliteedilisi lahendusi nii elamutes kui ka ärihoonetes. Tagame, et kõik kütte- ja veesüsteemid oleksid tõhusad, energiasäästlikud ja vastaksid kõikidele ohutusnõuetele. Samuti tegeleme kanalisatsioonisüsteemide projekteerimise ja hooldusega, tagades puhtuse ja ohutuse.

Torustikud: Meie torustikuspetsialistid on kogenud erinevat tüüpi torustike paigaldamisel, olgu selleks siis veetorustik, gaasitorustik või muu. Meie eesmärk on tagada, et torustikud oleksid korralikult paigaldatud, et vältida lekkeid ja muid probleeme tulevikus.

Oleme uhked oma meeskonna oskuste üle ja püüame alati pakkuda parimaid ehitus-, torude paigaldus- ning küte-vee-kanalisatsioonilahendusi, mis vastavad meie klientide vajadustele ja ootustele.

Võtke meiega ühendust juba täna: 

+372 520 3524

WATER LEVEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Ehitustööd ja torude paigaldus sujusid hästi.

- Kalle O.

Küttesüsteemi paigaldus oli kiire ja tõhus.

- Sander K.

Tõeliselt usaldusväärne ettevõte, kes teab, mida teeb.

WATER LEVEL OÜ tegevusaruanne 2022

ETTEVÕTTEST WATER LEVEL OÜ on Eesti ja Norra erakapitalil põhinev firma, mille asutasid 2006. aastal üks Eesti ja kaks Norra kodanikku. Alates 2009 aastast on omanikud üks Eesti ja üks Norra kodanik. Firma on kantud äriregistrisse 2006. aasta 24.märtsil. Alates juulist 2012 on ainult eestlasest omanik. ÜLEVAADE MAJANDUSTEGEVUSEST Põhitegevusalaks on siiani jäänud ehitus- ja renoveerimistegevus Norras. Vähesel määral tegeleme ka kauba vahendamisega. . 2011 aasta käive oli 781 940 euri. Puhaskasumiks jäi 10130 euri. 2012 aasta käive jäi eelmisest aastast väiksemaks s.o.697 731 euri. Käive

Dropdown

kõik artiklid

Millised on ehitustööde valdkonnas oodatavad innovatsioonid?

Ehitustööstus on alati olnud üks kõige olulisemaid ja suuremaid majandussektoreid maailmas. Sellel sektoril on aga olnud maine, et see on traditsiooniline ja ae
ssb.ee
Ehitustööstus on alati olnud üks kõige olulisemaid ja suuremaid majandussektoreid maailmas. Sellel sektoril on aga olnud maine, et see on traditsiooniline ja aeglane, kuid viimastel aastatel on toimunud suur muutus. Ehitustööstus on hakanud kasutama uusi tehnoloogiaid ja innovatsioone, et muuta ehitustööd efektiivsemaks, ohutumaks ja keskkonnasõbralikumaks. Allpool vaatleme mõningaid oodatavaid innovatsioone ehitustööde valdkonnas. 1. Digitaalne disain ja ehitusinfosüsteemid (BIM) Digitaalne disain ja ehitusinfosüsteemid (Building Information Modeling ehk BIM) on saanud ehitussektoris üha

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.