Rohkema info nägemiseks:

LEISI SAEKAATER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1047; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LEISI SAEKAATER OÜ kohta arvamuslugu!"

LEISI SAEKAATER OÜ hetkeolukord

Juba 1047 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Leisi Saekaater põhitegevuseks on kasvava metsa ja võsa raie. Koondab, veab ning ladustab raiutud palgi ja võsamaterjali ning raidmed.

Teenuste pakkumine metsade ülestöötamisel. Lisaks saekaatriteenusena metsamaterjali mõõtu saagimine, järkamine, laasimine, servamine ja hööveldamine.

Ärikuludest moodustavad suure osa metsamasinate küte ning kuluosad ja muud põhitegevusega seotud sisseostetud kaubad ning teenused.

Ettevõtte majandustulemuseks kujuneb kasum.

Personal

OÜ Leisi Saekaater keskmine töötajate arv oli 2022 aastal 4 inimest.

Ettevõtte tööjõukulud majandusaastal olid 107505 eurot.

Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmeks oleku eest tasu makstud ei ole. Juhatuse liikmete tagasikutsumisel või ametist lahkumisel ei ole neile tasu ega soodustusi ette nähtud.

Investeeringud 2022.a. soetas ettevõte metsamasinaid ja muid seadmeid töö hõlbustamiseks.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Leisi Saekaater plaanib 2023. aastal jätkata samade tegevustega.

Aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

LEISI SAEKAATER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.