Rohkema info nägemiseks:

SIRKEL FABRICS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete kangaste, kudumite ja kodutekstiilide tootmisega, pakkudes neile mitmekülgset valikut materjale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sirkel Fabrics OÜ ei ole lihtsalt kangaste pärast; meie jaoks on oluline kire ja pühendumuse panustamine igasse niiti, kudumisse ja mustrisse. Üle 18 aasta oleme olnud tekstiilitööstuse esirinnas, spetsialiseerudes kvaliteetsete kangaste, kudumite ja kodutekstiilide tootmisele äriklientidele, kes nõuavad ainult parimat.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete kangaste, kudumite ja kodutekstiilide tootmisele äriklientidele. See missioon ajendab meid uuendama ja silma paistma konkurentsivõimelisel turul, tagades, et iga meie loodud toode ei oleks lihtsalt tekstiil, vaid meisterlikkuse meistriteos.

Meie tootevalikus on mitmekesine valik kangaid ja kudumeid, mis on loodud vastama meie klientide mitmekülgsetele vajadustele. Alates pehmetest puuvilladest kuni kõige vastupidavamate kunst- ja naturaalnahkadeni, meie materjalid on hankitud ja toodetud kõikumatu kvaliteedikohustusega. Me mõistame tekstiilitööstuse arenevaid suundumusi ja püüame pakkuda tooteid, mis on mitte ainult kaasaegsed, vaid ka jätkusuutlikud ja vastupidavad.

Sirkel Fabrics OÜ-s oleme uhked võime üle Kududa kvaliteeti innovatsiooniga. Meie tipptasemel tootmisprotsessid tagavad, et iga kangajalg ja iga kudumitükk paistab silma nii disaini kui ka vastupidavuse poolest. Olgu see moe, sisustuse või mõne muu rakenduse jaoks, meie tekstiilitooted on loodud andma teie äritegevusele vajaliku eelise, et olla edukas.

Kutsume teid avastama meie tekstiilimaailma, kus kvaliteet kohtub loovusega ja iga kangas jutustab tipptaseme loo. Ühendage meiega Instagramis ja Facebookis või võtke meiega ühendust otse telefoni või e-posti teel. Meie meeskond on valmis teid aitama igasuguste päringutega ja pakkuma erakordset teenindust, mis on saanud meie tunnusmärgiks.

Liituge meie teekonnaga kvaliteeti innovatsiooniga kududes, ja laske Sirkel Fabrics OÜ-l olla teie edu partneriks.

Kontaktandmed:
Aadress: Tatari 64, Tallinn
Telefon: +372 648 4332
Faks: +372 648 4330
E-post: info@sirkelfabrics.ee

Kontakt

SIRKEL FABRICS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Suurepärane kvaliteet ja imeline teenindus!

- Marta T.

Nende kudumid lisavad minu kodule just õige puudutuse.

- Liis K.

Olen äärmiselt rahul nende kangaste vastupidavusega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milline on tekstiilitööstuse seisund tänapäeval ning millised on peamised suunad?

Tekstiilitööstus seisab olulisel ristteel, kus jätkusuutlikkuse nõudmine ei ole enam trend, vaid vajadus. Keskkonnamõjude ja tarbijate ootuste keerukust läbides kirjutatakse tekstiilide tulevik ümber, et omaks võtta nii jätkusuutlikkus kui ka innovatsioon. Tänane tekstiilitööstus läbib muutust, mida veab kasvav teadlikkus kangatootmise ja -käitluse keskkonnajalajäljest. Liikumine jätkusuutlike tekstiilide suunas ei tähenda ainult jäätmete vähendamist või orgaaniliste materjalide kasutamist; see on terviklik lähenemine tekstiilitoodete kogu elutsüklile. Jätkusuutlikkus tekstiilides käsitleb

Dropdown

kõik artiklid

Miks kvaliteetsed kangad on moe alustalaks?

Moevaldkond on keerukas gobelään, mis on kootud loovusest, meisterlikkusest ja aluselemendist, mis hoiab kõike koos: kvaliteetsed kangad. Kangad ei määra mitte
ssb.ee
Moevaldkond on keerukas gobelään, mis on kootud loovusest, meisterlikkusest ja aluselemendist, mis hoiab kõike koos: kvaliteetsed kangad. Kangad ei määra mitte ainult rõiva esteetilisi ja taktiilseid omadusi, vaid ka selle vastupidavust, mugavust ja jätkusuutlikkust. Moedisaineritele, sisekujundajatele ja suuremahuliste rõivatootjate jaoks on kangaste kvaliteedi mõistmine hädavajalik, et luua esemeid, mis paistaksid silma konkurentsivõimelisel turul. Moedisain on kunstivorm, mis sõltub suuresti kangast kui meediumist. Materjali valik võib inspireerida kogu disainiprotsessi, määrates

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.