Rohkema info nägemiseks:

KSIL EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 724; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KSIL EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

KSIL EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 724 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

KSIL Eesti OÜ on asutatud ühe asutaja poolt 30. jaanuaril 2006.a, kantud Harju Maakohtu Registriosakonda 08. veebruaril 2006.a osakapitaliga 40 000 krooni ja ärinimega TargusProject OÜ. 15. veebruaril 2006. a oli allkirjastatud OÜ KSIL Eesti osa müügileping mille tulemusel muudeti registriandmeid omaniku ning juhatuse liikme osas. Samuti muudeti ettevõtte ärinime endise TargusProject OÜ asemel kinnitati KSIL Eesti OÜ.

Alates 31.08.2009.a OÜ KSIL Eesti on emaettevõtja SIA KSIL Baltic omanduses. OÜ KSIL Eesti tööd korraldab juhatus. Juhatus on 1-liikmeline.

OÜ KSIL Eesti tegeleb lastemänguväljakute ja tänavamööbli müügi ning paigaldusega. Samuti mänguväljakute alla erinevas suuruses ja paksuses kummimattide müügi ja paigaldusega. Ettevõtte mänguväljakuvarustus on mõeldud kasutamiseks erinevates tingimustes ja igal aastaajal ning neid on võimalik paigaldada ka sisetingimustesse. Toodang on eriti vastupidav ja sobiv suurte koormustega avalikele mänguväljakutele.

Teenuste ja kaupade müügist saadi tulu 167 520 eurot.

Seoses Ukrainas tekkinud olukorraga on ettevõttel alates 2022. aasta keskpaigast olnud raskusi kaupade ja seadmete tarnimisega endistelt tarnijatelt. Meie müüdav kaupade grupp ei kuulu sankstioonide alla, kuid vaatamata sellele on kehtestatud sanktsioonide tõttu katkenud logistilised kanalid ning puudub võimalus tasuda kaupade eest. Sellega seoses otsustati ettevõtte tegevus ajutiselt peatada. KSIL Eesti OÜ-l puuduvad võlad tarnijate ja töövõtjate ees, samuti kohustused riigi või pangandussüsteemi ees. Ettevõttel on stabiilsuse tagamiseks kogutud vajalikud finantsreservid.

2022. aastal vormistati uus juriidiline aadress, milleks on ametliku esindaja, Eestis registreeritud juristi, kontakt.

Ettevõtte juhatus võtab kasutusele kõik vajalikud meetmed, et jätkata tegevust 2023. aasta lõpus või 2024.

aasta alguses.

KSIL EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.