Rohkema info nägemiseks:

ELDEVIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 164; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELDEVIO OÜ kohta arvamuslugu!"

ELDEVIO OÜ hetkeolukord

Juba 164 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Eldevio alustas tegevust aprillis 2007.

Ettevõte põhitegevusaladeks on elektroonika- ja elektriseadmete projekteerimine, paigaldamine ja seadistamine ja programmeerimine.

Äriühingul on kaks juhatuse liiget.

Ettevõtte tulemust mõjutasid eeskätt järgmised tegurid: (cid:127) Ettevõte poolt pakutavad tooded ei ole standartlahendus laiale tarbijaskonnale ning tulemust mõjutab iga konkreetne tehing (cid:127) Suhteliselt kõrge kasutatavate elektroonikatoodete omahind ja sellest tungitud kõrge lõpptoode müügihind, mille tõttu sithtarbegrupp on piiratud (cid:127) turundustöö puudumine (cid:127) suurenenud konkurents Eesti turul

Tulud, kulud ja kasum 2022. aasta müügitulu ei olnud ning kahjumiks kujunes 146 EUR.

Personal 2022. aastal ettevõttes lepingulisi töötajaid ei olnud.

Juhatuse liikmetele tasu ei arvestatud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Eldevio põhieesmärkideks järgmisel majandusaastal on suurendada elektroonikaseadmete ning tarkvara müüki ning teenida kasumit.

ELDEVIO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.