Rohkema info nägemiseks:

CLARIS CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub tipptasemel pindade töötlemise teenuseid, sealhulgas laserpuhastus, liivaprits, klaaskuuliprits ja soodaprits.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Olles pindade töötlemise tehnoloogia esirinnas, tutvustame teenuste komplekti, mis on mõeldud mitmesuguste materjalide uuele elule äratamiseks. Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas projektis, mida ette võtame, alates laserpuhastusest kuni klaaskuuli, klaasi, liiva ja sooda puhumistöödeni. Meie arenenud tehnikad tagavad, et olenemata sellest, kas soovite taastada oma rataste läiget või ette valmistada tööstuspindu kruntimiseks ja värvimiseks, on meil oskused pakkuda võrdlematuid tulemusi.

Meie laserpuhastustehnoloogia eristab meid, pakkudes keskkonnasõbralikku lahendust, mis eemaldab rooste, oksiidi, värvi ja muud kahjustamata pinda või kasutamata mürgiseid kemikaale. See meetod sobib suurepäraselt graffiti eemaldamiseks, tahma puhastamiseks ja peaaegu igasuguse pinna töötlemiseks.

Kui on vaja pindu karestada parema värvikihi nakkuvuse saavutamiseks, on meie liivapritsitöö võrdne teisele. Puhastame pindu hoolikalt kuiva liiva ja suruõhuga, eemaldades rooste ja vana värvi, et luua uute kattekihtide jaoks ideaalne profiil. Meie klaaskuulipritsitöö on vastus neile, kes otsivad siledat, ühtlast viimistlust värvilistele metallidele ja roostevabale terasele, vähendades mis tahes väiksemate defektide nähtavust pärast keevitamist või lihvimist.

Õrnema lähenemise jaoks kasutab meie soodapritsitöö tehnika abrasiivse keskkonnana naatriumvesinikkarbonaati, pakkudes vähem agressiivset, kuid tõhusat puhastusmeetodit. See sobib eriti hästi õrnade esemete jaoks või kui soovite vältida pinna söövitamist.

Meie teenused on rohkem kui lihtsalt töötlused; need on tunnistus meie pühendumusest säilitada ja tõsta esile teie esemete ilu ja funktsionaalsust. Olgu tegemist autokomponentide, kunstiteoste või siseaksessuaaridega, me ärata iga puudutatud objekti uuele elule.

Liituge meiega meie missioonis pakkuda pindade täiuslikkust. Tutvuge meie teenuste valikuga ja laske meil näidata meie töö transformeerivat jõudu.

Kontakt

CLARIS CONSULT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Soodapritsiga puhastus oli ideaalne minu vana auto jaoks.

- Jaanus T.

Klaaskuuliprits tegi mu veljed nagu uueks.

- Lauri P.

Väga rahul nende laserpuhastusteenusega!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CLARIS CONSULT OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Claris Consult on 2006.aastal asutatud ning Keilas tegutsev liiva-, sooda-, klaasi- ja klaaskuulpritsi teenust pakkuv ettevõte. Pritsiteenuste valikus on kõigi materjalide jaoks sobilikud abrasiivid, mis tagavad kvaliteetselt puhastatud ja kahjustamata pinnad. Aruandeaastal ulatus ettevõtte müügitulu rekordilise 382 tuhande (2022.aastal 157 tuhande) euroni, mis andis lõpptulemiks samuti rekordilise 48,2 tuhande eurose puhaskasumi (2022.aastal 26,5 tuhande eurone puhaskahjum). Positiivse majandustulemi peamiseks teguriks oli müügitulu kasvatamine ning kulude hinnataseme stabiliseerumine.

Dropdown

kõik artiklid

Laserpuhastusprotsessi tulevik

Laserpuhastuse tehnoloogia kasutab erinevatelt pindadelt saasteainete eemaldamiseks valguse jõudu ilma füüsilise kontaktita. See toimib suunates fokuseeritud la
ssb.ee
Laserpuhastuse tehnoloogia kasutab erinevatelt pindadelt saasteainete eemaldamiseks valguse jõudu ilma füüsilise kontaktita. See toimib suunates fokuseeritud laserkiire pinnale, mis neelab valgusenergiat ja lagundab või aurustab soovimatut materjali, jättes aluspinna puutumata. Traditsioonilised puhastusmeetodid hõlmavad sageli karmide kemikaalide, abrasiivsete materjalide ja olulise veekasutuse kasutamist, mis võivad põhjustada keskkonnakahjustusi ja terviseriske. Kemikaalijäätmete kõrvaldamine ja nende protsesside jaoks vajalik energia suurendavad veelgi nende ökoloogilist jalajälge.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.