Rohkema info nägemiseks:

ANDREMA INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1098; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ANDREMA INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

ANDREMA INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 1098 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Andrema Invest loodi 2006.a aastal ja on 100% kodumaisel kapitalil baseeruv ettevõte. Ettevõte tegeleb Veoautode Scania,Volvo ja

Mercedes teeninduse, hoolduse ja remondiga. Remonditöökojas teostatakse lukksepa-, keevitus- ja elektrotehnilisi töid. Teostatakse ka eraldiseisvate agregaatide ja sõlmede (käigukastid, veosillad, roolimehhanismid jne) remonti. Eelnevatel aastatel on soetatud ka töövahendid diiselpihustite kontrolliks/remondiks ja veokite esisildade reguleerimiseks/kontrolliks.

Eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid ja hinnalt vastuvõetavaid teenuseid.

2022 aasta realiseerimise netokäive oli 74 032 eurot (vähenemine võrreldes 2021 majandusaastaga 44%) ja kahjum 2022 aasta majandustegevusest ol 50 015 eurot.

Andrema Invest OÜ juhatuse kinnitusel ei ole osaühingul panditud vara, potentsiaalseid kohustusi, bilansiväliseid nõudeid ega muid garantiikohustusi.

2022 töötas ettevõttes keskmiselt 1 inimest ja tööjõukulud olid kokku 24 287 eurot.

Andrema Invest OÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus koosneb 1 liikmest. Juhatuse liikmele makstud tasud on kirjeldadud aruande lisas "Seotud osapooled".

OÜ Andrema Invest juhataja on Andrus Peterson.

.

ANDREMA INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.