Rohkema info nägemiseks:

KLARMAN VIIMISTLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 365; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KLARMAN VIIMISTLUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga ruumi südames peitub muutumise potentsiaal, lõuend, mis ootab meisterlikku puudutust, mis muudab maja koduks, hoone pühapaigaks. Siin astub mängu Klarman Viimistlus OÜ, ühendades kunstilisust täpsusega, et pakkuda võrdsetel maalritööd ja viimistlusteenused, mis resoneerivad ehituse ja kinnisvara olemusega.

Meie teekond algas visiooniga määratleda ümber sisustusviimistluse ja renoveerimise standardid, luua keskkondi, mis näevad mitte ainult suurepärased välja, vaid kehastavad ka meie klientide unistusi ja püüdlusi. Oleme uhked oma teenuste laia valiku üle, alates peenest maalritööst, mis toob seintele uue elu, kuni keerulise krohvimiseni, mis seab aluse suurepärasele tulemusele.

Meie asjatundlikkus ulatub kaugemale tavalisest. Olgu selleks mikrotsemendi transformeeriv jõud või korteri remondi ainulaadne ilu, me oleme muutuste käsitöölised. Meie kvaliteedi ja detailidele pühendumine tagab, et iga pintslitõmme, iga värvikiht ja iga tapeediriba vastab kõrgeimatele meisterlikkuse standarditele.

Meie teenused on meie oskuste ja pühendumuse tunnistajaks:

  • Maalritööd: Meie võtmed kätte lähenemine tagab, et ettevalmistusest viimistluseni on teie pinnad valmis täiuslikkuseks.
  • Tapeetimine: Tähelepanu detailidele tagab veatu paigalduse, muutes seinad kunstiteosteks.
  • Fototapeet: Laske oma kujutlusvõimel lennata, kui toome teie visiooni ellu hämmastavate visuaalsete narratiividega.
  • Krohvimine: Täpsus ja teadmised on meie tööriistad, kui paneme aluse veatuks viimistluseks.

Meie portfell räägib köitvalt meie kirglikkusest ja usaldusest, mida meie kliendid meisse panevad. Me ei ehita lihtsalt struktuure; me loome pärandeid, tagades, et iga meie ettevõetud projekt on vastupidavuse ja ilu sümbol. Klarman Viimistlus OÜ abil ei ole teie ruum lihtsalt renoveeritud; see sünnib uuesti.

Astuge muutuste teekonnale koos meiega. Avastage täiuslikkuse kunsti igas nurgas, igal seinal ja igas kodus. Klarman Viimistlus OÜ – kus teie visioon kohtub meie asjatundlikkusega ja koos loome ruume, mis jutustavad lugusid.

Kontakt

KLARMAN VIIMISTLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina L.

Klarman Viimistlus OÜ meeskond ületas kõik minu ootused. Mulle meeldib nende loov lähenemine ja täiuslik tulemus.

- Priit S.

Nende tähelepanu detailidele ja professionaalne suhtumine tegid minu remondiprotsessi sujuvaks ja meeldivaks.

- Liisa T.

Suurepärane kogemus algusest lõpuni. Soovitan Klarman Viimistlust kõigile, kes otsivad tipptasemel viimistlusteenuseid.

Teenused - Klarman Viimistlus OP

Otsid professionaalset ja usaldusväärset partnerit maalri- ja siseviimistlustöödeks nii Eestis kui Soomes? Klarman Viimistlus OÜ on siin, et teie soovid ellu viia ning ruumidele uue elu sisse puhuda. Meie maalritööd on tuntud oma kvaliteedi ja püsivuse poolest. Töötame põhimõttel võtmed kätte, tehes vajalikud eeltööd ja järeltegevused, et tagada head eelpinnad värvile või tapeedile ning professionaalne järeltöötlus. Nii sise- kui välispindadele loome ilusa ja kestva tulemuse, mis rõõmustab teid pikaks ajaks. Meie maalriteenuste hulka kuuluvad: Sise- ja välispindade värvimine ning õlitamine

Siseviimistlustööd ja maalriteenused 18 aastat edukalt tegutsenud ettevõttelt. Võta meiega ühendust ning aitame Sulle parima lahenduse leida

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.