Rohkema info nägemiseks:

SKF ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1830; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SKF ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

SKF ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 1830 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

SKF Estonia OÜ on Eesti Vabariigis 2006. aastal registreeritud ettevõte, mis tegeleb SKF Gruppi kuuluvate ettevõtete toodete ja teenuste müügiga.

2022 aastal oli ettevõtte müügitulu 805 130 €, vähenemine 51% võrreldes eelmise perioodiga. Müügitulust 90% moodustas agenditasu.

Tihendite ja muu teenuse müügitulu oli 80 625 € ehk suurenemine võrreldes eelmise perioodiga 40,2% .

2022 aastal jätkati ettevõtte strateegia arendamist ja tegevusplaanide täiustamist.

Majandusaasta ja aruande koostamise perioodil ei ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja bõrsikursside muutusega seonduvaid olulisi riske.

SKF Estonia OÜ tegevustega ei kaasnendu aruandeaastal olulisi keskkonnamõjusid ja need ei erinenud oluliselt eelmisel perioodil esinenutega.

Ettevõtte keskkonnaaspektid on regulaarestlt hinnatud ja vajalikud meetmed rakendatud.

2023 aasta eesmärgiks on toodete ja teenuste müügi suurendamine Eesti turul, uute edasimüüjate ja partnerite kaasamine ning ettevõtte töötajate professionaalsuse tõstmine omas valdkonnas.

SKF Estonia OÜ juhatus:

Elev Eks

SKF ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.