Rohkema info nägemiseks:

HELI HAMBARAVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 728; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HELI HAMBARAVI OÜ kohta arvamuslugu!"

HELI HAMBARAVI OÜ hetkeolukord

Juba 728 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Heli Hambaravi OÜ tegutseb alates 16.05.2006. Jätkuvalt tegutses Heli Hambaravi OÜ ka 2023 aastal hambaraviteenuste osutamisega. Heli

Hambaravi OÜ juhatuse liige ei saanud mingit tasu juhatajaks olemise eest. Ei ole andnud liikmetele krediite ega teinud ettemakseid.

Heli Hambaravi OÜ tegi ka 2023 aastal koostööd hambaravitarvete müügifirmadega, hambalaboritega. Uuel majandusaastal on plaanis leida uusi maksujõulisi kliente, et ikka jätkusuutlik olla. Panutada oluliselt ka töötaja koolitusele ja täiendustele. Plaanis on võimaluste piirides siiski areneda, osta uusi aparaate, vahendeid, mis võimaldavad anda patsientidele kvaliteetset, turvalist ja kaaasaegset hambaravi.

Seoses energiakriisiga ning sellest tuleneva riigi üldise majandusliku olukorraga ja klientide maksujõulisusega ei oska ette prognoosida ettevõtte majanduslikku olukorda. Ettevõte tõstab hambaravi hindu, nagu kõik teised koostööpartnerid. Kallinenud on hambaraviks vajaminemad materjalid, aparaadid, nende hooldus. Hinda tõstavd ka hambalaborid. Üüri- ja kommunaalarved on ka tõusuteel. Et hakkama saada, peab ka hindu tõstma. Kaua jätkub aga maksujõulisi kliente, seda ei tea kahjuks prognoosida. Teen kõik, et firmal õnnestuks jääda püsima.

Möödunud 2023 aastal oli Heli Hambaravi OÜ-s 1 töötaja, hambaarst.Töötaja töötasu üldsumma koos sotsiaalmaksuga oli 27295 eurot.

Juhatuse liige

Heli Tšegodajev

HELI HAMBARAVI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.