Rohkema info nägemiseks:

RAKUTEN ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1946; jälgijaid - 21. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAKUTEN ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

RAKUTEN ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 1946 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Seisuga 31.12.2022 oli Rakuten Estonia OÜ 100% Rakuten Europe sarl tütarettevõtte ning kuulus Rakuten, Inc kontserni.Rakuten Estonia OÜ on aastaid fit-teaduse ja -tehnoloogia eesrinnas olev ettevõte, pakkudes teenuseid FitsMe nime all.Meie eesmärk on muuta inimeste harjumusi rõivaste ostmisel. Soovime, et tarbijad saaksid lihtsalt leida ning osta riideid, mida nad armastavad, oma asukohast sõltumata. 2006 aastal Eestis asutatud Massi Miliano OÜ (tänase nimega Rakuten Estonia OÜ) töötas välja ainulaadse meetodi, mis ühendab endas keerukat biomeetrilist robootikat, andmesalvestustööriistu ja tarkvara teenuse tehnoloogiaid ning võimaldab tarbijatel riideid virtuaalselt „selga proovida“. Sellest ajast on Fits Me koostöös Rakuten Estonian OÜ-ga olnud fitteaduse eesrinnas, soovides tõsta tarbija ja tema fit-profiil rõivaostmise kogemuse keskmesse ning luua rahvusvaheline miljonitest ostjatest koosnev liikmeskond.

Alates 2015. aastast on Rakuten Estonia OÜ (Fitsme) teenused täielikult kasutusele võetud Rakuten Groupi poolt ja ettevõtte uueks fookuseks on Rakutenile tugiteenuste osutamine, peamiselt Jaapanis Rakuten Ichiba e-kaubandusplatvormi äri toetamine.

Rakuten Ichibas jätkub pildiotsingu annotatsiooniplatvormi arendus, et rikastada ja tõsta masinõppe andmete kvaliteeti. Arendus ja tegelik piltidega seotud annotatsioonitöö on täielikult teostatud Eestis.

2022. aastal jätkas Rakuten Estonia OÜ Rakuten grupi võtmeliikmena, panustades

Rakuteni laiema ärifilosoofiasse, mille keskmes on ettevõtete, isikute ning ühiskonna mõjuvõimu suurendamine internetivahendusel. Ettevõte panustab ühiskonna arengusse ja rikastamisesse luues ettevõtetele ja indiviididele arenguvõimalusi, pakkudes neile teenuseid, mis tagavad nii kasutajatele kui partneritele kõrge rahulolu taseme.

Ettevõtte äritegevuse hooajalisust või majandustegevuse tsüklilisust võib pidada madalaks ning tegevusega kaasnevaid olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid ei kaasne.

Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske ei olnud.

Rakuten Estonia OÜ teenib tulu pakkudes arendus- ning tugiteenuseid, sh finantsteenused, inimressursid, tarkvaraarendus ja disain. Ettevõtte 2022 aasta müügi netokäive oli 1 000 709 eurot (2021 12 kuu netokäive: 999 607 eurot).

Suhtarvud: 2022 2021

Puhkaskasum 61 451 68 274

Puhkaskasumi marginaal 6% 7% (%)

Likviidsuskoefitsent 25,7 22

ROA (%) 2,1% 2,4%

ROE (%) 2,2% 2,5%

Arvutamisel kasutatud valemid:

Puhaskasumi marginaal (%) = puhaskasum/müügitulud * 100

Likviidsuskoefitsient (korda) = käibevara/lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum / keskmine koguvara * 100

ROE (%) = puhaskasum / keskmine omakapital * 100

RAKUTEN ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.